ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

Okuduğunuz haber
HAYVAN PAZARI MECLİS’E TAŞINIYOR

HAYVAN PAZARI MECLİS’E Mİ TAŞINIYOR?

Anasayfa   /    Güncel    /    HAYVAN PAZARI MECLİS’E TAŞINIYOR

HAYVAN PAZARI MECLİS’E TAŞINIYOR

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Hayvan Pazarı’nda besicilerin sorunlarını dinledi

GÜNCEL      20 Agustos 2019 - 00:31     0

HAYVAN PAZARI MECLİS’E TAŞINIYOR

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Hayvan Pazarı’nda besicilerin sorunlarını dinledi. Kendisine aktarılan bilgileri sosyal medya üzerinden yayınlayan Keven, “Ülkemizin ve bölgemizin önemli tarım ve hayvancılık üslerinden olan Boğazlıyan'da hayvancılık sektörü ülkemizin genelinde olduğu gibi birçok sorunla boğuşuyor” dedi.

Kurban Bayramı arifesinde Boğazlıyan’ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Hayvan Pazarı’nda besicilerin sorunlarını dinledi.
 CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baran ve bazı partililerle birlikte, Boğazlıyan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını gezip, besicilerle uzun süre sohbet eden Milletvekili Keven, Hayvan Pazarı'nda yaşanan sorunların çok büyük olduğuna da dikkat çekti.
“BİR DOKUNDUK, BİN AH İŞİTTİK”
Besicilerin, “Pazar yerinin inşaatının yarım kaldığını, yüklenicinin işi bırakıp gittiğini, az sayıda üreticinin elverişsiz koşullarda hayvanlarına alıcı bulmaya çalıştıklarını, pazarın piyasasının Kayseri'ye kaçtığını” aktardıklarını belirten Keven, ‘Üreticilerimize bir dokunduk bin ah işittik. Yazık günah bu insanlara! Boğazlıyan'a modern bir pazar yeri sunamayıp, hayvancılık piyasasını mahveden belediye yetkililerini göreve davet ediyorum. Boğazlıyan Belediye Başkanı bu halka bir açıklama yapmak zorundadır. Boğazlıyan Belediyesi ve Kaymakamlık derhal bu sorunları çözmek için harekete geçmelidir’ dedi.
KEVEN: MECLİS’TE GÜNDEME GETİRECEĞİM
CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Hayvan Pazarı’nda besicilerle yapmış olduğu görüşmeleri sosyal medya hesabında paylaşarak, şu değerlendirmede bulundu:
“Ülkemizin ve bölgemizin önemli tarım ve hayvancılık üslerinden olan Boğazlıyan'da hayvancılık sektörü ülkemizin genelinde olduğu gibi birçok sorunla boğuşuyor.
Üreticilerimizin sorunlarını pazarda, çarşıda, sokakta, köyde, tarlada, Meclis’te her yerde etkisiz yetkililere duyurana dek gündeme taşımaya devam edeceğim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ