BOĞAZLIYAN KURUL’A AKIN ETTİ

Okuduğunuz haber
HASTANE TAM NOT ALDI

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Anasayfa   /    Güncel    /    HASTANE TAM NOT ALDI

HASTANE TAM NOT ALDI

Bir dizi ziyaretler ve toplantılar yapmak üzere ilçemize teşrif eden Yozgat Valisi Ziya Polat, Covid-19 salgınına karşı, Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nin ciddi bir başarı ortaya koyduğunu ifade ederek Başhekim Dr. Okan Tanın nezdinde Hastane personeline teşekkür etti.

GÜNCEL      26 Agustos 2020 - 23:22     0

HASTANE TAM NOT ALDI

Yozgat Valisi Ziya Polat, bir dizi ziyaret ve toplantılar yaptığı Boğazlıyan ziyaretinde, Devlet Hastanesi personeline teşekkür etti.
Koronavirüs mücadelesi kapsamında ortaya koyduğu çalışmalar ve filyasyondaki başarısıyla vaka sayısındaki artışın önüne geçtiğini dile getiren Vali Polat, Başhekim Dr. Okan Tanın nezdinde Boğazlıyan Devlet Hastanesi personeline teşekkür etti.
Hastane’de bulunan vatandaşlar ile de görüşerek sohbet eden Vali Polat, “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Vali Ziya Polat’ın ziyaretine eşlik eden İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Covid-19 vakasının ilk görüldüğü ilçelerden birisinin Boğazlıyan olduğunu ancak Hastane personelinin ortaya koyduğu çalışmalar ve edindikleri tecrübelerden dolayı şu an Yozgat’ın en başarılı ilçelerden birisi haline geldiğini ifade etti.
Vali Polat, Covid-19 salgınına karşı vatandaşların sürekli uyarmaları ve tedbirlere uyulması talimatı verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ