Yozgat örnek olacak

Okuduğunuz haber
HALK İÇİN, HALKTAN UZAK!

GENÇLERLE BÜYÜK BULUŞMA

Anasayfa   /    Siyaset    /    HALK İÇİN, HALKTAN UZAK!

HALK İÇİN, HALKTAN UZAK!

Boğazlıyan halkına hizmet için yola çıkan Belediye Başkan Adayları, halktan uzak kaçıyor…

SİYASET      29 Ocak 2019 - 00:14     0

HALK İÇİN, HALKTAN UZAK!

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Boğazlıyan üzerinde adeta ölü toprağı serpili. Son yılların en sönük, en gündemsiz ve en vasat seçim süreci yaşanan ilçede, vatandaş adayların isimleri ve partileri dışında bir bilgiye sahip değil. MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer dışında şu ana kadar ne AK Parti, ne de CHP adayının proje açıklamadığı ilçede, adaylara “halk için halktan uzak” eleştirileri yöneltilmeye başladı.

Yerel seçimlerin daha önceki yıllarda son derece seviyeli bir rekabete ve proje yarışına dönüştüğü ilçede, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde büyük bir sessizlik hakim. 
ADAY VAR, PROJE YOK!
 Her geçen yıl ekonomisi daralan, nüfusu gerileyen, yatırım kısırlığı yaşayan ilçede, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde umut olmaktan uzak bir görüntü çiziyor.
Kamuoyunun adaylarının isimlerini ve partilerini bilmelerinin ötesinde seçime dair bir gündeminin olmadığı ilçemizde adayların halkın önüne proje sunamaması tepkiyle karşılanıyor.
Belediye başkanlığının makam, mevki ve koltuktan ibaret olmadığının altını çizen vatandaşlar, “Adaylar var ama projeleri yok. Boğazlıyan’ın yerelde onlarca çözüm bekleyen sorunu varken adayların proje kısırlığı yaşaması akıllara amaç, sadece makam, mevkii ve koltuk mu sorusunu getirdi.
TAMER BİR ADIM ÖNDE
Proje fakiri adaylarımızın içinde bir iki tanesini sloganlaştıran MHP Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Tamer dışında henüz ne yapacağını kamuoyu ile paylaşan aday çıkmadı. 
Boğazlıyan Belediyesi’ne Beton Santrali kazandırarak ilçe halkının betonu tavan fiyattan değil, taban fiyattan almasını hedefleyen Tamer, ilçeye modern bir terminal yaptırmanın yanı sıra, şebeke suyu olmayan vatandaşların partisine bakmaksızın seçilmesi halinde sularının hemen bağlatacağını hedefliyor. 
İki ay öncesinden adaylığı açıklanan CHP Adayı Ali Ayık, herhangi bir proje açıklamazken, iktidar adayı Gökhan Coşar ise şu ana kadar hazırlıksız bir görüntü veriyor. 
Şu anda kahvelerde, kulislerde sadece MHP Adayı İbrahim Tamer’in projeleri konuşulup tartışılırken, Coşar ve Ayık’ın projeleri merakla bekleniyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ