TMO KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Okuduğunuz haber
HALICI SORUNLARI TOBB’A AKTARDI

KAYSERİ ŞEKER’DEN ÇİFTÇİYE BÜYÜK HİZMET

Anasayfa   /    Güncel    /    HALICI SORUNLARI TOBB’A AKTARDI

HALICI SORUNLARI TOBB’A AKTARDI

Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı müşterek istişare toplantısına telekonferansla bağlandı. Halıcı, Koronavirüs sonrasi Boğazlıyan ilçesinin sosyal ve ekonomik durumu ve alınması gereken ekonomik tedbirlerle ilgili görüşlerini iletti.

GÜNCEL      04 Haziran 2020 - 00:27     0

HALICI SORUNLARI TOBB’A AKTARDI

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı müşterek istişare toplantısında ilçenin sosyal ve ekonomik durumu hakkında bilgi verdi.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, salgınla mücadele sürecinde TOBB olarak devamlı istişare halinde olan oda ve borsaların sıkıntılarının çözülmesi için bu süreçte devletin ilgili bakanlıkları nezdinde hemen hemen her gün iletişimde olduğunu dile getirdi. 
Hisarcıklıoğlu, toplantıda çeşitli sektörlerdeki vergi ve SGK ödemelerinin ertelenmesi, istihdam maliyetlerini düşürmek üzere Kısa Çalışma Ödeneğinin kapsamının genişletilmesi, başta TOBB Nefes Kredisi olmak üzere firmalarımıza yönelik çeşitli kredi paketlerinin hayata geçirildiğini söyledi.
Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, Tarım ve Orman Bakanı Ekrem Pakdemirli ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na bölge bazında korona virüs salgını sürecinde karşılaştıkları sorunları ve üyelerinden gelen talepleri bizzat iletme imkanı buldu ve Boğazlıyan ilçesinin ekonomik ve sosyal olarak bu süreçten en az hasarla çıkıp, normalleşme sürecine adapte olurken dikkat edilmesi gerekenler istişare edildi. 
Aynı zamanda bundan sonraki süreçte neler yapılmasına dair oda ve borsaların görüş ve talepleri gündeme geldi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ