COŞAR VARKEN ADAY OLMAM

Okuduğunuz haber
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

ÇİFTÇİYE CAN SUYU

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

Boğazlıyan Belediyesi’ne akın eden partili - partisiz yüzlercesi Belediye Başkanı Gökhan Coşar etrafında tek vücud oldu.

GÜNCEL      20 Kasim 2023 - 23:31     0

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

Önceki gün ulusal medyada yer alan ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar hakkında çıkan iddialar üzerine Belediye’ye akın eden partili partisiz yüzlercesi Belediye Başkanı Gökhan Coşar etrafında kenetlenerek, “Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Kayser Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız, çok sayıda Boğazlıyan halkı Boğazlıyan Belediyesi’ne gelerek Başkan Gökhan Coşar’a hem sahip çıktı, hem de desteklerini bir kez daha yineledi.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci yaptığı açıklamada; Belediye Başkanımız Gökhan Coşar hakkında karalama kampanyası yürütmeye çalışıyorlar. Bu iftiraları atan insanları kınıyoruz. Belediye Başkanımız Gökhan Coşar’ı destekliyoruz, Başkanımızın yanındayız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar da yaptığı konuşmada; her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Düğenci’ye, Yönetim Kurulu Üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine, buradaki kıymetli dostlarıma, ablalarıma, bacılarıma, mesai arkadaşlarıma şahsım ve Boğazlıyan Belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum.
Beni burada Boğazlıyan isminin ülke genelinde farkı bir şekilde anılması beni çok üzdü. Diğerleri iftiradır, Onlar gelir geçer. İftiralar, karalama kampanyaları elbette ki olacak. Ama sizler, bizlerle beraber olduğu sürece, bizlerle beraber hareket ettiğiniz sürece daha güçlü olacağız. Bizler de her zaman sizlerle beraberiz. Allah varlığınızı daim etsin. Sizlerle birlikte olmaktan, sizlerle beraber yol yürümekten, sizlerle beraber ilçemize hizmet etmekten onur duyuyoruz. 
Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” 
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın yapmış olduğu açıklamayı Gazetemizin 6’ncı sayfasından okuyabilirsiniz.
KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR
Son zamanlarda gerek sosyal medya mecralarında gerekse de bazı televizyon ve gazetelerde gerçeklikten uzak yayınlanan haberlerden dolayı açıklama yapma gereği duydum.
Hepinizin bildiği üzere belediye başkanı olmadan önce ve belediye başkanı olduktan sonrada şahsım, ailem, evim ve işim Boğazlıyan’dadır.
Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm, yüreğimizdeki memleket ve hizmet sevdasıyla hemşehrilerimizin desteği ve teveccühüyle 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimi ile Belediye Başkanı olarak seçilerek, göreve geldiğimiz günden beri şeffaf belediyecilik anlayışımız doğrultusunda ayrım yapmadan, ötekileştirmeden çalınmadık kapı, sıkılmadık el, ziyaret edilmedik iş yeri bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Her seçim döneminde olduğu gibi yaklaşan seçim süreciyle birlikte başlatılan karalama çalışmaları, mesnetsiz iddialar ve iftiralar çamur at izi kalsın mantığını böylece bir kez daha ortaya koymuştur.
Şahsımı ve ailemi tüm Boğazlıyan bilir. Söz konusu iddialarda geçen miktarları misliyle şahsım ve ailem deprem bölgesine bağış olarak yapmıştır. Bu zaman dilimi içerisinde temel ve öncelikli ihtiyaçların karşılanabilmesi için toplanan yardım malzemeleri ivedilikle ulaştırılmıştır.
Siyasi ikbal uğruna yapılan bu girişimlerde hedef hem şahsım hem de AK Parti’dir.
Hepimizi derinden sarsan, ülke olarak yaşadığımız 6 Şubat depreminin yaşandığı ilk andan itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısını bir nebze de olsa hafifletmek, tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak için tüm imkânlarımızı seferber etmiştik.
Bir taraftan hem Hatay’da hem de ilçemizde sahada büyük bir emekle yaralarımızı sarmak, vatandaşımızın derdine derman olmak için devletimizin bütün kurumlarıyla koordinasyon içerisinde çalıştık.
Bu sebeple sosyal medya hesapları üzerinden ve gazetelerde paylaşılan hiçbir ithamı kabul etmiyoruz.
Haberlerde yer verilen ve belirtilen ürünlerin tamamı belediyemizin sosyal faaliyetlerinden olan hoş geldin bebek projesi kapsamında yeni bebeği olan ailelerimize, ramazan aylarında yapılan yemek, gıda ihtiyaçlarında ve evde bakıma ihtiyacı olan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere belediyemiz tarafından tedarik edilen malzeme ve ürünlerdir.
Bu malzeme ve ürünlerin depremzede vatandaşlarımız için toplanan ürün ve malzemeler gibi gösterilme konusunu kesinlikle kabul etmiyor ve ret ediyoruz.
Çarpıtılmış bir fotoğraf üzerinden depremzede vatandaşlarımız ve deprem bölgesindeki çalışmalarımıza iftira atanları hemşehrilerimizin vicdanına havale ediyoruz.
Tarafımıza yapılan ve yaptırılan bu asılsız haberlerin hukuki hiçbir karşılığının olmadığı ilgili makamlar tarafından da tescil edilecektir.Asılsız ve gerçeklikten uzak haberlerden dolayı yasal yollara başvuru hakkımı saklı tutuyorum.
Bugüne kadar bizleri destekleyen veya desteklemeyen tüm hemşehrilerimizin beklentisi hizmet üretmek, sorunlara çözüm bulmak, yaşam kalitesini artırmak, istihdama katkı sağlamak ve ulaşılabilir olmaktır.Bu anlayışla durmadan, yorulmadan çalışıyor, görevde olduğumuz müddetçe hizmet ve eser siyaseti anlayışı ile ilçemize yeni eserler kazandırmaya devam ediyor, bu tarz itibarsızlaştırma çabalarına aldırış etmeden, Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz ışığında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
İlçemizin adını keşke bu iftiralarla gündeme taşımayıp, yapılan milyonlarca dolarlık Organize Sanayi Bölgesinde bulunan yatırımlardan ve fabrikalardan bahsetseydiniz.
Hemşehrilerimizin aklında en ufak bir soru işareti kalmaması adına bu açıklamaları yapıyorum.
GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN, EMANETİNİZ EMİN ELLERDE...

Gökhan COŞAR
Boğazlıyan Belediye Başkanı

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ