FRANSA’DAN YARDIMA KOŞTU

Okuduğunuz haber
GÜN PAYLAŞMA GÜNÜ

BAĞIŞTA YARIŞTILAR

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜN PAYLAŞMA GÜNÜ

GÜN PAYLAŞMA GÜNÜ

Boğazlıyan’ın lokomotif kuruluşlarından Memişoğulları Group, 2 milyon TL. bağış yaptı.

GÜNCEL      17 Subat 2023 - 13:42     1

GÜN PAYLAŞMA GÜNÜ

Yozgat ve Boğazlıyan’ın güçlü kuruluşlarından Memişoğulları Group, tarihin en büyük deprem felaketinin ardından yardıma koşmak için adeta seferber oldu. Yardım tırları, iş makinaları ve akaryakıt tankerini deprem bölgesine gönderen Memişoğlu Group, tüm televizyon kanalları tarafından yayınlanan “Türkiye Tek Yürek” kampanyasına da 1 milyon Türk Lirası bağışta yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Baran, “Birlik ve beraberlik ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

Tarihin en büyüm deprem felaketinin ardından, afetin yıktığı Hatay için harekete geçen Memişoğulları Group, tüm imkanlarını deprem bölgesi için seferber etti.
Yaraları sarmak için harekete geçen Memişoğulları Group, deprem felaketinin yaşandığı bölgeye ilk etapta iş makinaları, tırlar ve akaryakıt tankerini sevk ederek yardıma koştu.
“Türkiye için tek yürek” anlayışıyla depremden etkilenen bölgeye yardım için seferberliğini ilk günden itibaren kesintisiz olarak sürdüren Memişoğulları Group, nakdi bağışların dışında depremzedelerin ve gönüllülerin kullanımına yönelik olarak içme suları, gıda ürünleri, kışlık giysiler gibi ihtiyaçları AFAD kanalıyla bölgeye sevk etti.
Memişoğulları Group Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Baran, afet bölgesine yönelik yardımları ilk andan itibaren yetkili kurumlarla koordinasyon içinde organize etmeye başladıklarını vurgulayarak şunları ifade etti:
“Topluma karşı duyduğumuz sorumluluk çerçevesinde ilk saatlerden itibaren gerek Memişoğulları Group, gerekse tüm şirketlerimizle afet bölgesine destek olmak üzere imkanlarımızı seferber ettik. Bu elim hadise karşısında tek yürek olarak, birlik içinde hareket ediyoruz. Şu ana kadar ihtiyaç listesine göre hazırlattığımız yardım tırlarımız, iş makinalarımız ve yakıt tankerimizi afet bölgesi olan Hatay’a sevk ettik. Etmeye de devam ediyoruz” açıklamasını yaptı. 
Toplamda 1 milyon Türk Lirası planlama yaparak sevkiyat desteğini sürdürdüklerini belirten Baran, önceki gün tüm televizyon kanalları tarafından yayınlanan “Türkiye Tek Yürek” kampanyasına da 1 milyon Türk Lirası bağışta bulunarak, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Yunus Özyürek
ALLAHIM devletimize milletimiz sağlık versin bugün tek devlet tek millet olarak deprem de can kayıp eden bütün merhum allahım rahmet eylesin mekanılar Cennet olsun başın sağ olsun Türkiye yem yaralı bütün din kardeşlerimize allah tan acil şifalar versin yardım da bulunan bütün katılımcıları allah kabul etsin
1 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ