CEVDET ASLAN’IN ACI GÜNÜ

Okuduğunuz haber
GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TÜRKİYE

YENİPAZAR YENİDEN İNŞA OLUYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TÜRKİYE

GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla uygulamaya konulan, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” kapsamında Boğazlıyan’da oluşturulan alt komisyon, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNCEL      20 Kasim 2020 - 16:44     0

 GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ TÜRKİYE

Sosyal Hizmetler Müdürü Sevda Şahin’in ev sahipliğini yaptığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Müftülük yetkililerinin katıldığı toplantıda; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kadına yönelik şiddet alanından yapılan çalışmalar, alınan kararlar ve ilgili kamu kurum ve kuruşların görev ve sorumlulukları ile ilgili sunum yapıldı.
Eylem Planı’nın etkin bir şekilde uygulanması için hazırlanan eğitim planlarının değerlendirildiği toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ele alındı. Hazırlanan eğitim planının farkındalık oluşturması açısından önemli olduğuna değinilen toplantıda, bu mücadelede neler yapılabilir, hangi ortak çalışmalar yürütülebilir, kadına yönelik ve aile içi şiddetin önüne geçebilmek adına ne tur koruyucu önleyici çalışmalar yapılabilir, halkın duyarlılığı nasıl artırılabilir konuları görüşülerek koordinasyon sağlandı.
GÜÇLÜ KADIN, GÜÇLÜ AILE, GÜÇLÜ TOPLUM, GÜÇLÜ TÜRKİYE.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ