YENİFAKILI ÇOK ŞANSLI

Okuduğunuz haber
GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ YENİPAZAR

VALİ ÇAKIR MUHTARLARI DİNLEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ YENİPAZAR

GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ YENİPAZAR

Göreve seçildiği günden itibaren yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla göz dolduran Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, 27 yıllık Belde’yi adeta hizmet yağmuruna tuttu. Yenipazar halkının beklentilerini kısa sürede karşılayan; Belde’nin yol, su, kaldırım, parklar, çöp gibi sorunlar başta olmak üzere onlarca sorunu ortadan kaldıran Başkan Baran, Yenipazar’ı zirveye taşıma kararlılığında emin adımlarla yürüyor.

GÜNCEL      25 Aralik 2019 - 22:30     0

GÜÇLÜ BAŞKAN, GÜÇLÜ YENİPAZAR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkın büyük teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Menderes Baran, borçla devraldığı Belediye’yi, üreten, tasarruf eden, hizmet ve yatırım yapan Belediye haline getirdi.
Adaletli, istikrarlı, tutarlı, kararlı ve paylaşımcı yönetim anlayışı ile Belde halkına hizmet eden Başkan Baran, tasarruflarla elde ettiği geliri, hemşerilerinin hizmet kalitesini artırmak için harcadı.
Göreve geldiği günden itibaren belde halkının beklentilerini kısa sürede gerçekle buluşturan, Yenipazar’ın yol, su, kaldırım, çöp, park alanları gibi sorunları kısa sürede tamamlayan Başkan Baran, Belde’de bulunan okulları da gündemine alarak çatısından boya ve badanasına kadar yeniletti.
Eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını da karşılayan Belediye Başkanı Menderes Baran, “Ben Belde halkıma hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen, hemşerilerimizin daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamalarına vesile olmak için çalışıyoruz” dedi.
Çalışan, üreten, halkla barışık bir yönetim anlayışının ortaya konmasıyla birlikte yıllardır Belediye’ye adım atmamış hemşerilerinin ziyaretine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran,  “Artık sen ben yok, bizler varız. Belediye ve imkanları halkı için vardır. İmkanlarımız ölçüsünde hemşerilerimizin talep ve beklentilerini karşılıyoruz ve karşılayacağız da. Bu makamlar Şehr-ül emin makamlarıdır. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşerilerimiz Belediyemiz imkanlarından eşit olarak istifade edeceklerdir. Bizler, hizmet için buradayız. Sizlerin mutluluğu ve refahını yükseltmek için bu makamlara talip olduk.
İnşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek Beldemizi hak ettiği noktaya ve arzuladığı hizmet ve yatırımlara kavuşturmak en büyük hayalimdir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Adaletli, paylaşımcı ve herkese, her gönüle hitap edecek yeni hizmetlerin peşinde koşacağız” diye konuştu.
1992 yılında Belde hüviyetine kavuşan Yenipazar’ın, yeni dönemde unutulan sorunlara çözüm ürettiklerini belirten Başkan Baran, 28 yıl önce yapılan Belediye binasına hizmet etmek de kendisine nasip olduğunu vurguladı.
Yağmurda, karlı havada hemşerilerinin Belediye binasına gelmekte imtina ettiğini, tozdan ve çamurdan muzdarip olduklarını hatırlatan Baran, Belediye binasını Yenipazar halkına yakışır bir şekilde restore ettirdi.
Bahçesinden iç mekanlara, kapısından penceresine kadar değişen Belediye binasının bahçesinin de çamur ve tozdan kurtarıldığını dile getiren Belediye Başkanı Menderes Baran, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“1992 Yılında Belediye olan Yenipazar'ımız o günden beri belediyemizin avlusunda güneşli havalarda tozdan, yağmurlu ve karlı havalarda çamurdan çıkılmıyordu. Kısacası Belediyemizin avlusu 28 yıldır bataklık içindeydi
28 yıl sonra Belediyemizin 2.000 metre kare avlusunun tamamı belediyemizin imkânları ile kilit parke taş yapılmıştır. Belediyemizin yıllarca unutulan sorunlara çözüm üretiyoruz.
Çözüm üretmeye de devam edeceğiz İnşallah.
Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma kasabamız ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Daha yolumuz uzun, daha çok projelerimiz var Yenipazar'ımızı zirveye taşımaya devam edeceğiz İnşallah.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ