ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

Okuduğunuz haber
GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

TABLETSİZ ÖĞRENCİ KALMASIN!

Anasayfa   /    Güncel    /    GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

Boğazlıyan Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu ve Gönül Elçileri Derneği ortaklığında  “Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi” projesi ile ilgili faaliyet hazırlıklarına başladı. 

GÜNCEL      21 Eylül 2020 - 22:03     0

GENÇLİK ÇALIŞTAY’I BOĞAZLIYAN’DA YAPILACAK

Boğazlıyan Belediyesi’nin Gönül Elçileri Derneği ile birlikte Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ KA347 “Yapılandırılmış Diyalog” teklif çağrısı kapsamında uyguladığı “Erken Okul Terkinin Önlenmesi Gençlik Stratejisi” Projesi’nin 1.Çalıştayı Boğazlıyan’da 2-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Projede yer alacak olan genç katılımcılar, aktif katılım sergileyecek, takım çalışmasına uyumlu, kendini geliştirmeye açık, konu hakkında çözüm üretebilen, açık fikirli, erken okul terkinin önlenmesi için çözümler üretmeye istekli ve erken okul terki yaşamış dezavantajlı gençler olacaktır. 
Ayrıca proje neticesinde katılımcılara Youthpass Sertifikası ve Katılım Belgesi verilecek olup, Erken Okul Terkinin Önlenmesi için önemli adımlar atılacaktır.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ