“JASAT’TAN KAÇIŞ YOK”

Okuduğunuz haber
GELECEĞE NEFES OLACAĞIZ

DELEGELER “YENİDEN DÜĞENCİ” DEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    GELECEĞE NEFES OLACAĞIZ

GELECEĞE NEFES OLACAĞIZ

Orman yangınları sonrasında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı, “Okul bahçelerinin toprağına birer fidan dikin” çağrısına Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kayıtsız kalmayarak tüm ilk orta ve lise bahçelerine fidan dikimi gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “Geleceğe nefes olacağız. Bütün okullarımızda öğrencilerimizi okullarımızdan uğurladıktan sonra, öğretmenlerimiz ile beraber ‘Her Fidan Bir Nefes’ dedik ve ağaçlar diktik” dedi.

GÜNCEL      12 Ekim 2020 - 23:08     0

GELECEĞE NEFES OLACAĞIZ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'un "Güzel ülkemizde, yanan ormanların hüznünü bir kez daha yaşıyoruz. Yarın ilk ders zilini çalacak köy okullarımızdaki öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi, öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra okul bahçelerinin toprağına birer fidan bırakmaya davet ediyorum" çağrısı Boğazlıyan’da yankı buldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Cuma günü Hatay ve ilçeleri ile yurdun diğer bölgelerinde çıkan orman yangınları yüreğimizi acıttı. Vicdan yoksunu kalplere inat yok edilen ağaçlarımızın yerine bugün binlerce fidan okullarımızda ve yurdumuzun dört bir yanında toprakla buluşturduk. Geleceğe nefes olacağız. Yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bir daha yaşanmamasını diliyorum" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, okul müdürleri ve öğretmenler, pandemi dolayısıyla öğrencileri evlerine uğurladıktan sonra, okulun bahçesine fidanlar toprak ile buluşturularak can suyu verildi.
Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “Geçtiğimiz hafta biliyorsunuz nefes almamızda en büyük rol oynayan ağaçlarımız yandı; Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Trabzon’da. Sayın Bakanımızın da dünkü çağrısı ile birlikte Sakaryamızda bütün okullarımızda öğrencilerimizi okullarımızdan uğurladıktan sonra, öğretmenlerimiz ile beraber ‘Her Fidan Bir Nefes’ dedik ve ağaçlar diktik. 
Bugün aslında bizim için çok önemli, çocuklarımızı okulları ile fidanlarımızı topraklar ile buluşturduk. Geleceğimizi, ülkemizi daha iyi yarınlara taşımak için, umutlarımızı geleceğimize taşımanın sorumluluğu içerisinde tedbirlere uyarak hep birlikte inşallah yarınları kucaklayalım istedik. O yüzden de bugün okullarımızda öğretmenlerimiz ile birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Gerek insan gerekse ağaç olsun her daim ülkemizin yanındayız, nefes almaya devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ