KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

Okuduğunuz haber
FLAŞ BOĞAZLIYAN İÇİN PATLAYACAK

Boğazlıyan Belediyesi

Anasayfa   /    Güncel    /    FLAŞ BOĞAZLIYAN İÇİN PATLAYACAK

FLAŞ BOĞAZLIYAN İÇİN PATLAYACAK

Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediyesi, ilçenin sahip olduğu eşsiz değerlerini fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirmek ve ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla "Boğazlıyan Kış Safari Fotoğraf Yarışması" temalı fotoğraf yarışması düzenliyor. İlçenin tanıtımına katkı sağlaması planlanan yarışmada birinciye 10 Bin TL para ödülü verilecek.

GÜNCEL      13 Aralik 2019 - 14:08     0

FLAŞ BOĞAZLIYAN İÇİN PATLAYACAK

Boğazlıyan'ın eşsiz değerlerini fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirmek ve ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediyesi tarafından düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması başladı.
İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkan vekili Ömer Faruk Özalp ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ile sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve okul müdürlerinin katılımı ile Boğazlıyan Millet Kıraathanesi’nde,"Boğazlıyan Kış Safari Fotoğraf Yarışması"nın tanıtımı yapıldı.
İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Kaymakamlık ve Boğazlıyan Belediyesi işbirliği ile "Boğazlıyan Kış Safari Fotoğraf Yarışması"nın düzenleneceğini söyledi.

Kaymakam Okumuş, "Yarışmada Boğazlıyan ilçe sınırları içindeki yaşam görüntülerinden oluşan fotoğraflar değerlendirilecek. Fotoğraflarda Boğazlıyan'a özgü her türlü kış mevsimi ile ilgili güzellikleri yer alacak. Boğazlıyan'ın tarihini, yerel yaşamını, doğal güzelliklerini, köylerini, insan portrelerini gelecek nesillere aktaracak olan fotoğraflar Boğazlıyan'ın görsel hafızasının oluşturulmasına katkı sağlayacak. Ayrıca fotoğraf sanatının tanıtılması, geliştirilip yaygın hale getirilmesi ve fotoğraf sanatına yeni, çağdaş ve özgün çalışmaların kazandırılması hedefleniyor" dedi.

12 Aralık 2019 tarihinde başlayan yarışma 31 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. Sonuçlar, 17 Şubat 2020 tarihinde açıklanacak. Birinciye 10 Bin TL., ikinciye 7 Bin 500 TL., üçüncüye ise 5 Bin TL. para ödülü verilecek. Başvurular; Boğazlıyan Belediyesi ve Boğazlıyan Gençlik Merkezine yapılacak.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ