YILMAZ YASA BOĞDU

Okuduğunuz haber
FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

BELEDİYE MECLİSİ’Nİ AĞIRLADIK

Anasayfa   /    Güncel    /    FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

Boğazlıyan Fatih İlkokulu öğretmenlerinden Meliha Doğan tarafından yürütülmekte olan “Web”lebi ile “Eğlenerek Öğreniyorum” e-Twinning Projesi kapsamında öğrenciler oyunlarla öğrenme fırsatı buluyor. Proje ile 7-11 yaş grubu öğrencilerinin web 2.0 araçlarını derslere entegre ederek kullanabilmelerini hedefleniyor. Fatih İlkokulu e-Twinning projesindeki 10 Türk ve 2 yabancı okul arasında yer alıyor. 

GÜNCEL      21 Nisan 2022 - 01:58     0

FATİH, EĞLENEREK ÖĞRETİYOR

Eğitim alanındaki başarılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle sık sık gündeme gelen Boğazlıyan Fatih İlkokulu öğrencileri; öğretmen Meliha Doğan tarafından yürütülen “Web”lebi ile eğlenerek öğreniyor. 
e-Twinning Projesi kapsamında yürütülen ve 10’u Türk, 2’si yabancı ülke okulunun katıldığı programla öğrenci oyunlarla öğrenme fırsatı buluyor.
Proje ile; 21 yy. becerilerinin kazandırılması ve öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağlamaları amacıyla her ay, hafta hafta farklı Web2.0 araçları ile ilkokul müfredatı ilişkilendirilip, öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağlayabilmeleri,  Web 2.0 araçlarını derslere entegre ederek kullanabilmeleri ve eğlenerek öğrenebilmeleri hedefleniyor.
Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Öğretmen Meliha Doğan, projenin amacını şu şekilde özetledi:
“Projenin amacı, ilkokul öğrencilerine eğlenerek, oyunlarla öğrenme fırsatı sunmaktır. Her ay için belirlenen etkinlikler belirli gün ve haftalarla ilişkilendirilerek öğrenme sağlanacaktır. Okuma, yazma, anlama, drama, boyama, yarışma, kesme. yapıştırma, origami, krigami, ebru çalışmaları, sanat çalışmaları,çevre etkinlikleri, gezi etkinlikleri organize edilecektir.Geri dönüşüm, değerler eğitimi ve Web 2.0 araçları etkinliklerde kullanılacaktır.Proje sonunda süreç boyunca yapılan etkinlikler çeşitli platformlarda paylaşılacaktır.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ