DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

Okuduğunuz haber
ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Fatih Ekrem Çam:

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:49     0

ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Boğazlıyanlı esnaf ve sanatkarlardan gelen yoğun talepler sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan İş İnsanı Fatih Ekrem Çam, düzenlediği basın toplantısında; “Zorlaştıran değil, kolaylaştıran olacağım. Esnafımıza, teminat başta olmak üzere, ipotek ve kredi alımlarında yardımcı olacağım” dedi.

Boğazlıyanlı iş insanlarından Fatih Ekrem Çam, Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Esnaf ve sanatkarlardan gelen yoğun baskılara kayıtsız kalamayacağını, esnaf ve sanatkara yardımcı olmak amacıyla elini taşın altına koyduğunu söyleyen Çam, “Yıllardır esnaf ve sanatkarlarımızla iç içeyiz. Her birinin sıkıntısını yakinen biliyorum. İnşallah, göreve seçilmem durumunda zorlaştıran değil kolaylaştıran Başkan olacağım. Yeter ki esnaf ve sanatkarlarımız işlerini daha fazla büyütsünler” dedi.
İş insanlığının yanında; girişkenliği, sosyal ve kültürel yönleriyle öne çıkan Fatih Ekrem Çam, “Bu kurumlar, esnaf ve sanatkarın can damarlarıdır. Bizler de bu arkadaşlarımıza can suyu olacağız. Sıkıntısı olanların sıkıntısını giderecek, yeni yatırım yapacaklara da yardımcı olacağız.
Küstürmeden, ötekileştirmeden, zora koşmadan kanunlar çerçevesinde teminat ve ipoteklerde kolaylıklar sağlayarak her birine yardımcı olacağız. Kapımız her zaman açık olacak. Esnaf yaşayacak ki, Kooperatif de yaşasın” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan esnafının ilçenin değerli temel taşları olduğunu vurgulayan Fatih Ekrem Çam, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:"Esnaf ve sanatkarımızın hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücümüzle çalışacağız.
Kooperatif’in sadece mevcut üyelerine değil, üye olmayan tüm esnafa yönelik çalışmaları olacak ve tüm esnafa kooperatif imkanlarından yararlanmalarını sağlayacağız.
Esnafımıza devletimizin sunduğu kredi imkanlarını Boğazlıyanlı esnafımıza kullandırmak için, kaderini, yaşantısını ekmeğini Boğazlıyan'a bağlamış, tüm esnafımıza sahip çıkmak için adayım. Uzun yıllardır ilçede ailecek esnaflık yapıyoruz. Bu nedenle esnaflarımızın tüm sorunlarını çok iyi bildiğime inanıyorum.
Her üyemize aynı mesafede yakınız ve yakın da olacağız" diyen Fatih Ekrem Çam, "Yine ekibim ile birlikte ilçemize yatırım yapacak, her türlü işletmeciliği kuracak esnafımıza yardımcı olacağız. Gerekirse bankalarla da görüşüp, esnafımızın derdine derman olacağız" diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ