POLAT MEDAR-I İFTİHARIMIZ

Okuduğunuz haber
ESNAF BİZİMLE KAZANACAK

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAF BİZİMLE KAZANACAK

ESNAF BİZİMLE KAZANACAK

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan başarılı ve örnek iş insanı Uğur Paşaoğlu, göreve seçilmemiz durumunda; hiçbir esnaf ve sanatkarın krediye ulaşmada sıkıntı yaşamayacağını belirterek; “Adaletli, tarafsız, tutarlı, kararlı ve istikrarlı Yönetim anlayışımızla esnaf kazanacak, halk kazanacak, Boğazlıyan kazanacak” dedi.

GÜNCEL      14 Aralik 2022 - 23:42     0

ESNAF BİZİMLE KAZANACAK

Boğazlıyan’ın başarılı ve örnek iş insanlarından Uğur Paşaoğlu, Ocak ayında yapılması planlanan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Esnaf ve sanatkarlardan gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmayan Paşaoğlu, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmek, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin uygun Kredi şartlarından daha fazla Esnaf ve Sanatkarımızın yararlanmasını sağlamak amacı ile Kooperatif Yönetimine talip olduk” dedi.
Boğazlıyan esnafının finansal sorunlarının çözümü için çalışacaklarını vurgulayan Paşaoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Birlik ve beraberliğin olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur” dedi.
“PAŞAOĞLU; KAYITSIZ KALMADI”
Kooperatifin imkanlarını tüm esnaf ve sanatkarın hizmetine sunabilmek ve her daim bir yandan meslek büyüklerimizin nasihat ve tavsiyelerini dikkate alıp, öte yandan genç kardeşlerimizin yenilikçi yaklaşımlarına kulak vererek daha çoğulcu, daha demokratik ve daha katılımcı bir anlayışla değerli esnaf ve sanatkarlara hizmet sunabilmek adına aday olduğunu açıklayan Uğur Paşaoğlu, açıklamasında; Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olanaklarını, yaptırım gücünü ve esnafa olan faydasını daha güçlendirerek, fayda sağlamak istediklerini söyledi.
Şeffaf, yenilikçi, adil, daha dinamik ve heyecanlı bir anlayışıyla, merkezinde esnafın olduğu, eşitliği ve kolektif yönetim tarzını ön planda tutan bir yönetim vaadiyle esnaf ve sanatkarların oylarına talip olduklarına işaret eden Paşaoğlu, “Adaylığımızı açıklamadan önce, adaylık düşüncemizi ilk önce büyüklerimizle sonra ise esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızla görüşüp, istişarelerde bulunduk. Hepsine teşekkür ediyorum. Gerekli desteği alacağımızı bilmek bizlere olan güvenin bir göstergesidir” diye konuştu.
“ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ”
Paşaoğlu, şunları aktardı.
“Esnaf ve sanatkarımızı daha güçlü bir konuma getirmek için gayret göstereceğiz. Belli plan ve program çerçevesinde Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin çalışmalarında çıtayı yükselteceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olacağız.  Boğazlıyanlı esnaf dostlarımız yalnız değildir.
Bizim amacımız; esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve birlikte hareket etmektir. Mücadelemiz; günümüzün zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkârımızın yanında olmaktır.
Esnaf ve sanatkar ortaklarımızın hayatına pozitif manada dokunarak, elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce katkı sağlayıp, esnafımızın finansal gücü olacağız.”
Değişim ve yenilik sloganı ile yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Paşaoğlu, “Boğazlıyan en büyük ailesi olan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan kooperatifimizi daha üst noktalara taşımak için görev almaya hazırım. İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kurumlarla işbirliği yaparak çözüm üretmeye talibim. Seçimli Olağan Genel Kurulda kazanan ben değil, Boğazlıyanlı esnaf ve sanatkarımız ile kooperatif ortaklarımız olacak” dedi.
“Yönetim ve Denetim Kurulu’nda görev alacak arkadaşlarımızla hizmete hazırız ve hizmet noktasında da tecrübe ve birikimlerimize güveniyoruz” diyen Paşaoğlu, “Hizmet için çıktığımız bu yolda teveccüh ve takdir Kooperatif üyelerimizden, takdir Allah’tan diyoruz ve tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza selam ve saygılarımızı sunuyorum. İstişare ve değerlendirmeler sonucunda, birlikte oluşturacağımız yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte hizmete talibiz” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ