KAYSERİ ŞEKER’DEN, BÜNYAN’DA ÇİFTE AÇILIŞ

Okuduğunuz haber
ESERTÜRK TRABZON İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

BU SON OLSUN!

Anasayfa   /    Güncel    /    Esertürk Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atandı

Esertürk Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atandı

Yozgat’ta 3 yıldır İl Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

GÜNCEL      26 Ekim 2022 - 23:44     0

Esertürk Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atandı

Esertürk’ten boşalan Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü görevine ise Rize Polis Okulu Müdürü Kenan Şaban Süzgün atandı.
2019 yılı Eylül ayında Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Esertürk, ilde gerek kurumlarla gerekse halkla kurduğu diyaloglarla vatandaşın büyük takdirini topladı.
Esertürk’ün Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atanması Yozgat kamuoyunu hüzne boğdu. Yozgat’ta başarılı çalışmalar ile asayiş noktasında kentin güvenliği için mesai kavramı gözetmeksizin özellikle uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ile mücadele noktasında önemli operasyonlara imza atan Esertürk, önümüzdeki hafta başı Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayacağı öğrenildi.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak İl Emniyet Müdürü Esertürk’ü tebrik ediyor yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyoruz.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ