OSB'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

Anasayfa   /    Güncel    /    ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Boğazlıyan Haber Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Muktat Erdem, gazete çalışanlarının ‘Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GÜNCEL      11 Ocak 2022 - 00:09     0

ERDEM: GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Muktat Erdem, Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek, gazete personelinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Gazeteciliğin halkı bilgilendirme görevi yanında kamuoyu adına bir denetim mekanizması olduğunu ifade eden Erdem, “Gazetecilik, yapısı itibariyle önemli bir sorumluluk içerir. Gazeteler, yapacakları eleştirilerle, yöneticilere yol gösterme görevini de layıkıyla yapmalıdır. Yöneticiler yanlış yaptığında, gazeteciler, kalemleriyle o yanlışın düzeltilmesini sağlamalıdır. Bunu yaparken de çok hassas davranılmalıdır. Yanlışı düzeltmeye çalışırken, yanlış da yapmamak gerekir” şeklinde konuştu.
Her meslek grubunun kendine has özel günleri olduğunu belirten Muktat Erdem, “Gazeteciler hayatımızın her anında var. Kamuoyunu bilgilendirmekle görevli olan gazeteciler, her türlü zor koşullarda mesleklerini yapmaktadırlar. Biz de, onların bu özel günlerini kutlamak, teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunduk. Objektif yayın politikanızdan sapmadan yolunuza devam edeceğinize olan inancım tamdır” İfadelerine yer verdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ