CHP 97 YAŞINDA

Okuduğunuz haber
EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
Anasayfa   /    Güncel    /    EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Volkan Güneş göreve başladı. Meslekteki 21 yıllık görev sürecinde Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü’nde görev yapan ve son olarak Antalya’da “Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü”nde yaptıkları “Keşke demeden” projesi Türkiye’ye örnek  gösterilen Volkan Güneş, “Aynı azim ve kararlılıkla elimizden gelen bir çok çalışmaya destek olacağımızdan eminim” dedi.

GÜNCEL      09 Eylül 2020 - 22:47     0

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Sezai Doğanay’ın Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevine başlamasıyla boşalan makama atanan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Volkan Güneş göreve başladı.
21 yıllık görev sürecinde bir çok başarılı çalışmalara imza atan, son olarak Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevinde iken Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine tayin olan Güneş, “Boğazlıyan ilçesine atanmamdan dolayı gayet mutlu ve huzurluyum. İnşallah burada Boğazlıyan halkıyla sizlerin ve kamu kurum ve kuruluşların desteğiyle elimizden gelen hizmeti vermeye hazırız” dedi.
Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Volkan Güneş, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:
“1999 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldum. Daha önce Antalya ve Şanlıurfa illerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde, Havaalanı’nda ve bir çok ilde görev yaptım.
2020 atama döneminde Boğazlıyan ilçesine tayinim çıktı. Gayet mutlu ve huzurluyum. İnşallah burada Boğazlıyan halkıyla sizlerin ve kamu kurum ve kuruluşların desteğiyle, Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın, Jandarmamızın, İlçe Sağlık Müdürümüzün ve diğer özel kurum ve kuruluşların destekleriyle elimizden gelen hizmeti vermeye hazırız. Umuyorum huzurlu, mutlu, sağlıklı özellikle corona tedbirleri kapsamında günler geçiririz. 
Elimizden gelen birçok çalışmaya destek olacağımızdan eminim. Önceki zaman dilimlerinde, Antalya’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak yaptığımız projelerle ilgili Türkiye birincilik elde ettik. Adli konularda birçok çalışmalarda bulunduk ekip olarak. Burada da o tecrübemizi Boğazlıyan halkıyla onların da destekleriyle paylaşmak istiyoruz. Bu bir ekip işi.
Başta meslektaşlarım olmak üzere benimle birlikte çalışan komiserlerimiz, memurlarımız, bekçilerimiz ve sizlerin destekleriyle burada elimizden gelen bütün çalışmalara hem destek olacağız, hem yeri gelecek öncülük olacağız hem yanlarında duracağız.
Allah hayırlı uğurlu eder, şu an için mutluyum. İnşallah vatandaşlarımız da bizlerle birlikte aynı bu kulvarda sürece destek olur. 
Son olarak şunu söylemek istiyorum. İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın üzerinde durduğu ve dünyanın gündemi olan coronavirüs ile ilgili arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız hep beraber, bununla beraber maske, sosyal mesafe gibi kurullara gerçekten uyalım. 
İlçemizin tedbirlere verdiği destekten dolayı sağlık açısından da ön planda olmasında hepimiz birer adım atalım.
Sağlıklı günler, huzurlu günler, hayırlı günler diliyor teşekkür ediyorum.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ