KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

Okuduğunuz haber
ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

HAYVAN PAZARI MECLİS’E TAŞINIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkın teveccühüyle Uzunlu Belediye Başkanı seçilen Okan Yaşar Elbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Coşkulu kalabalık eşliğinde Belediye binasına gelen Kılıçdaroğlu’yu kapıda karşılayan Başkan Elbaşı, “Sayın Genel Başkanımızı Uzunlu’muzda ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

GÜNCEL      20 Agustos 2019 - 00:30     0

ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde halkın büyük teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Okan Yaşar Elbaşı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yu ağırladı.
Kendisine, “hayırlı olsun” dileklerini iletmek üzere Uzunlu Beldesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, İl Başkanı Abdullah Yaşar, Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker ve beraberindekileri, Belediye binası önünde coşkulu kalabalık tarafından karşıladı.
9 yıllık Genel Başkanlığı süresince ilk kez Uzunlu Beldesi’ne gelen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı tebrik ederek, hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.
Belde’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Belediye Başkanı Elbaşı, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Uzunlu’da ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız, Kasabamızı ziyaret ederek 31 Mart’tan bu güne faaliyetlerimizi ve sorunlarımızı dinledi. Desteklerini her zaman ifade ettiği gibi bu günde var gücüyle yanımızda olduğunu söyledi” dedi.
“KILIÇDAROĞLU’NA BÜYÜK İLGİ”
Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı’yı bir kez daha tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin halka hizmet etme aracı olduğunu söyledi.
Kılıçdaroğlu, “Halka hizmet aynı zamanda hakka hizmettir ve biz bunu yapma kararlılığındayız. Vatandaş güven içinde diyecek ki; ya oy vermedim ama helal olsun şu hizmeti yaptı, helal olsun bakın şu mahallede bir fakir vardı, o fakire yardım yaptı. Ayrım yapmayacaksınız derken bir istisna söyledim onlara. İstisna şu, eğer bir mahalle fakirse, bir mahallede fakir bir aile varsa oraya istisna yapacaksınız, onlara daha fazla hizmet götüreceksiniz” dedi.
Uzunlu Beldesi’nde partililer ve vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaoğlu, kendisine yakın ilgi gösteren partililerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uzunlu’ya yaptığı ziyarette; Meclis Başkan vekili Levent Gök, Genel Başkan Yardımcıları Yıldırım Kaya ve Sayın Seyit Torun, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Yozgat Milletvekili sAli Keven, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP il ve  ilçe başkanları ile Kadın Kolları Başkanları eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ