NURDOĞAN YASA BOĞDU

Okuduğunuz haber
ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

DÜĞENCİ, ERKOÇ’A BAŞARILAR DİLEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, İzmir'deki deprem sonrası depremzedeler için kurulan çadırların olduğu bölgeyi ziyaret etti.

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:47     0

ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

Uzunlulu hayırseverlerden toplanan bir kamyon yardım malzemesini İzmir’e ulaştırarak koordinasyon merkezine teslim eden Başkan Elbaşı, depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, “geçmiş olsun ve acil şifalar” dileğinde bulundu.

İzmir bölgesinde yaşanan deprem sonrasında elindeki kamyonu hafriyat çalışmalarına yardımcı olması amacıyla gönderen Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, beldedeki hayırseverlerden toplanan bir kamyon yardım malzemesini deprem koordinasyon merkezine gönderdi.
Yardım aracıyla birlikte İzmir’e hareket eden Başkan Elbaşı, Bayraklı ve Kuşadası Belediye Başkanları ile görüşerek, yardıma her zaman hazır olduklarını iletti.
Önceki gün deprem bölgesi İzmir'e giden Belediye Başkanı Elbaşı, hem depremden etkilenen vatandaşları ziyaret etti hem de Bayraklı ve Kuşadası Belediye Başkanı ile görüştü.
Depremzedeler için kurulan çadırları ve hastaneleri ziyaret eden Başkan Okan Yaşar Elbaşı, depremden etkilenen vatandaşlara "Geçmiş olsun ve acil şifalar" dileğinde bulundu.
İzmir’de herkesin dayanışma içinde olduğunu ve omuz omuza yaraları sarmak için çaba gösterdiğini belirten Başkan Elbaşı, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’la görüşerek, “Değerli Başkanım, Uzunlu halkımızın İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Onlarla kalpten birlikteliğimizi ifade etmek istiyoruz. Her zaman desteğe hazırız” dedi.
Başkan Sandal da, Elbaşı’nın nezdinde Uzunlular’a selam ve sevgilerini ilettiğini ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ