Aslan Payı Boğazlıyan’a

Okuduğunuz haber
ELBAŞI’DAN ÜRETİCİYE DESTEK

TEKNOLOJİYE MEYDAN OKUYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    ELBAŞI’DAN ÜRETİCİYE DESTEK

ELBAŞI’DAN ÜRETİCİYE DESTEK

Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, tarım ve hayvancılığın yoğun bir potansiyele sahip olan Belde’de çiftçi ve üreticilere yönelik yaptığı desteklemeleri sürdürüyor.

GÜNCEL      12 Mayis 2022 - 00:32     0

ELBAŞI’DAN ÜRETİCİYE DESTEK

Uzunlu’da yaşayan onlarca çiftçi ve üreticiye binlerce sebze fidesi dağıtan Başkan Elbaşı, “Buradaki amacımız zor ekonomik şartlarda olan çiftçimize, vatandaşımıza ve köylülüklerimize destek olmak. Ekonomik anlamda değer katmak ve üretime destek olmak” dedi.

Boğazlıyan’ın şirin Beldesi olan Uzunlu’da Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, çiftçi ve üreticiye desteklerini sürdürüyor.
Tarım ve hayvancılık bakımından yoğun bir potansiyele sahip Uzunlu’da zor ekonomik şartlar altında olan çiftçiye destek olmak amacıyla sebze fidesi dağıtan Başkan Elbaşı, hemşerilerinin bir kez daha hayır dualarını almasını bildi.
Fasulye, domates, biber ve salatalık fidelerini çiftçi ve üreticiye ücretsiz dağıtan Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, “Buradaki amacımız zor ekonomik şartlarda olan çiftçimize, vatandaşımıza ve köylülüklerimize destek olmak. Ekonomik anlamda değer katmak ve üretime destek olmak. İnşallah fide dağıtımını her yıl geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.
Başkan Elbaşı, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Çok mutluyuz, toprak can, toprak hayat, toprak üretim demek. Üretim olmazsa hayat durur, topraktan koparsak hayat durur. Bunun farkındayız ve onun için Uzunlu Belediyesi olarak çiftçi ve üreticilerimize elimizden gelen desteği sonuna kadar vermeyi sürdüreceğiz. Sonuna kadar yanınızda olmaya devam edeceğiz.”
Uzunlulu çiftçiler ise, fide desteği uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Okan Yaşar Elbaşı’dan Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ