Kayseri Şeker’e gümüş FSA sertifikası

Okuduğunuz haber
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Anasayfa   /    Güncel    /    Durmak yok yola devam

Durmak yok yola devam

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 7’nci Olağan Kongre’de güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. AK Parti’ye kuruluşundan bugüne hizmet eden emek veren herkese teşekkür eden Başkan Başer, “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz sadece bir siyasi partinin bir il kongresi değildir. Bu kongreler, bu mücadelemiz, ülkemizin ve tüm dünyanın seyrine etki edecek tarihi çalışmalardır tarihi anlardır.

GÜNCEL      13 Ocak 2021 - 23:48     0

Durmak yok yola devam

AK Parti Yozgat 7’nci Olağan Genel Kongresi’ni büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor salonunda Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen Kongre’ye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti Eski İl Başkanı Çelebi Dursun, AK Parti Eski İl Başkanları Zekeriya Avşar, Harun Lekesiz, Fahri Açıkgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Bakanı Adem Kızılay, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
DURSUN: BU SEVDA ÖLENE KADAR BAKİ KALACAKTIR
Kongrede ilk konuşmayı yapan Ak Parti Eski İl Başkanı Çelebi Dursun, “Bizleri göreve layık gören Başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay olmak üzere bütün partililere teşekkür ediyorum. Aynı çatı altında siyaset yapmaktan onur duyduğum 2001 yılında kurucular kurulu üyesi olarak birlikte siyaset yapmaya başladığımız büyük devlet adamı Bekir Bozdağ’a teşekkür ediyorum. Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’e teşekkür ediyorum. Partide görev aldığımız ilk günden bugüne nasıl ki vatan sevdamız ezan sevdamız kuran sevdamız ölene kadar sürecekse Recep Tayyip Erdoğan sevdası ölene kadar baki kalacaktır” dedi.
KÖSE: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Daha sonra kürsüye gelen Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’de konuşmasında; kongrenin birlik ve beraberliklerine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Başkan Köse, “Her kongre bir yenilenmenin bir değişiminin de öncüsü daha önce görev almış ve şimdi görev alacak arkadaşlarımız resmi olan olmayan her bir arkadaşımız Ak Partimizin değerli bir üyesidir ve bizim başımızın tacıdır” şeklinde konuştu.
BAŞKAN BAŞER: KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN
Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise, Ak Parti’ye kuruluşundan bugüne hizmet eden emek veren herkese teşekkür etti.
Başkan Başer, “Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz sadece bir siyasi partinin bir il kongresi değildir. Bu kongreler, bu mücadelemiz, ülkemizin ve tüm dünyanın seyrine etki edecek tarihi çalışmalardır tarihi anlardır. Çünkü; Ak Partimiz, ak sevdamız milletimizin kurduğu muhabbet dergahıdır. Ak Partimiz milletimizin bir istikbal yıldızıdır. Ak Partimiz hem ülkemizde hem dünyada mazlumların gücüdür. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimiz ve tüm insanlık için adaleti haykıran iradedir. Gururumuz ve umudumuzdur. Allah kutlu davamızda birliğimizi daim eylesin. Kongremiz hayırlı olsun” diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ BAŞER: DURMAK YOK HİZMETE DEVAM
Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de Ak Parti’nin Yozgat’a yaptığı yatırımlara ve projelere değindi.
Milletvekili Başer, “AK Parti milletimizin partisi, hizmetin adıdır. Bugün şehrimiz hızlı tren hava alanı, adalet eğitim merkezi, diyanet eğitim merkezi, 4 Bin kişilik kapalı cezaevi ve daha sayamadığımız pek çok yatırımlara AK Parti ile kavuştu. Tarım ve hayvancılığın gelişmesine yönelik verilen hibe destekleri ile bugün kırsalda son derece modern hayvan üretim tesisleri görmemiz mümkündür. Yine Merkez ve ilçelerimize yapılan ve yapımı devam eden baraj ve gölet inşaatlarının tamamlanması ile de tarım ve hayvancılıkta Yozgat’ımız daha da gelişecektir.
BOZDAĞ: DAVANIN EN BÜYÜK GÜCÜ SALONLARA SIĞMAYAN YOZGATLILARDIR
Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’da yaptığı konuşmada; “Bu davanın güçlü davanın en büyük gücü salonlara sığmayan Yozgatlılardır.”dedi.
Bozdağ, “ Pandemi nedeniyle çok şükür tedbirler olması rağmen bütün olumsuzluklara rağmen bugün bu salonu dolduran hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada ilk günkü aşkla heyecanla bir coşkuya sahip oluyoruz bir bayram havası var bir demokrasi şöleni var bu bayram havasını demokrasi şölenini bu heyecanı inşallah 2023 seçimlerine kadar devam ettireceğiz. Yapılmış altı milletvekili seçimlerinde dört mahalli seçimlerinde iki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve üç halk oylamasında Yozgat Türkiye’de rekorlara imza attı seçim başarılarına imza attı bu başarılar sizin başarınızdır bu imza sizin imzanızdır Ak partinin seçim başarılarında imzası bulunan alın teri bulunan emeği bulunan her birinize özellikle Yozgatlı her bir hemşerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’de güçlü bir Ak Parti varsa Yozgat’ta güçlü bir Ak Parti varsa onun çok nedenleri var ama en başta nedenlerden birisi güçlü birlik dirlik kardeşlik ve dayanışma ruhu içerisinde teşkilatların varlığıdır” diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ