YARINLAR DAHA GÜZEL OLACAK!

Okuduğunuz haber
DÜĞENCİ LİSTEYİ TESLİM ETTİ

CHP ADAYLARINI BELİRLEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    DÜĞENCİ LİSTEYİ TESLİM ETTİ

DÜĞENCİ LİSTEYİ TESLİM ETTİ

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Aday listelerini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla ve çok sayıda partililerle birlikte listeyi teslim eden Düğenci, “31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere katılan tüm siyasi partilere ve adaylarına başarılar diliyor, seçim kampanyasının huzur içinde ve demokrasi şöleni havasında tamamlanmasını temenni ediyorum” dedi.

SİYASET      19 Subat 2019 - 21:47     0

DÜĞENCİ LİSTEYİ TESLİM ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyesi aday listelerini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Gökhan Coşar, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giden Başkan Düğenci, “Seçim kampanyasının huzur içinde ve demokrasi şöleni havasında tamamlanmasını temenni ediyorum” dedi.
“31 Mart yerel seçimlerinin milletimize, memleketimize ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Milletimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" şeklinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Başta Belediye Başkanımız Hamdi Erdal olmak üzere daha önce Belediye Meclisi’nde ve İl Genel Meclisi’nde görev alan tüm dava arkadaşlarımıza emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Meclisine ve İl Genel Meclisine aday adayı olan değerli dava arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İster aday listesine dahil olsun ister olmasın tüm arkadaşlarım bu görevlere ziyadesiyle layık olan her biri partimiz, davamız ve bizler için değerli olan kişilerdir. Her biri bizim başımızın tacıdır.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli olarak ifade ettiği gibi AK Parti’de, "ben" değil, "biz" vardır. Önemli olan AK Parti sancağını yere düşürmemektir. İster görev alsın ister almasın tüm arkadaşlarımızın bu süreçte partimiz için elinden geleni yapacağına ve seçim çalışmalarında yanımızda yer alacağına can-ı gönülden inanıyorum.
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere katılan tüm siyasi partilere ve adaylarına başarılar diliyor, seçim kampanyasının huzur içinde ve demokrasi şöleni havasında içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinin milletimiz, memleketimiz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Milletimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" şeklinde konuştu.

GÖKHAN COŞAR
BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
AK PARTİ BOĞAZLIYAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

1-    UĞUR PAŞAOĞLU
2-    FERAMUZ BOZOĞLU
3-    FERHAT ÇİL
4-    ŞÜKRÜ ÇETİNDAĞ
5-    ZAFER AYGÜNER
6-    NİZAMETTİN YAROL
7-    BİLGEN ALTUNTAŞ
8-    HALİL İBRAHİM DEMİRCAN
9-    SALİH EROL
10-     HAMZA HASGÜL

KONTENJAN
ÖMER FARUK ÖZALP

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI
1-MUKTAT ERDEM
2- MİKAYİL DEMİR
3- HALİL İBRAHİM ZORLUARSLAN

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ