Başer, Avrupa’daki Türklere seslendi

Okuduğunuz haber
DOĞANAY GÖREVE BAŞLADI

DEMİRER BİZLERE IŞIK OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    DOĞANAY GÖREVE BAŞLADI

DOĞANAY GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin’in Yerköy ilçesine görevlendirilmesi sonrasında İlçe Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Zekai Doğanay görevine başladı. 29 yıllık tecrübesiyle mesleğinin zirvesinde bulunan Doğanay, Boğazlıyan’a hizmet için geldiğini ve ilçe halkının huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

GÜNCEL      05 Mayis 2020 - 00:22     0

DOĞANAY GÖREVE BAŞLADI

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Zekai Doğanay, göreve başladı.
Eğitim ve öğretim sürecini 1991 yılında Ankara ilinde tamamlayarak meslek hayatına başlayan ve sırasıyla Bingöl, Tunceli ve Ankara illerinde çeşitli şubelerde uzun süre görev yapan Doğanay, Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
29 yıllık tecrübesiyle mesleğinin zirvesinde bulunan ve makam odası adeta çiçek bahçesine dönen Doğanay, Boğazlıyan’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Boğazlıyan’a hizmet için geldiğini ve ilçe halkının huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Zekai Doğanay, "Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yaptım. Biz buraya hizmet için geldiğimizin bilincindeyiz ve bu hizmeti hukuk kuralları çerçevesinde elimizden geldiğince gerçekleştireceğiz. Vatandaşında aktif katılımını ve desteğini bekliyoruz. Daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ