Cezaevi Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

HASTANE’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Anasayfa   /    Güncel    /    DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Yenipazar Belediye Başkanı, Boğazlıyanlı iş insanlarımızdan Menderes Baran’ın biricik kızı Melike Baran, hafta sonu düzenlenen ve dillere destan düğün töreni sonrasında Hamiyet - Gürsel Soysal’ın biricik oğulları Numan Soysal ile dünya evine girdi. Siyaset ve iş dünyası başta olmak üzere binlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde konuklar Melike ve Numan’ın mutluluklarına ortak oldu.

GÜNCEL      06 Temmuz 2020 - 23:34     0

 DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

Boğazlıyanlı iş insanlarından, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran’ın biricik kızı Melike Baran, binlerce davetlinin katıldığı ve dillere destan olan düğün töreni sonrasında Hamiyet – Gürsel Soysal’ın biricik oğlu Numan Soysal ile dünya evine girdi.
Siyasetçi ve iş dünyası başta olmak üzere binlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde Başkan Menderes Baran, tüm katılımcılara sosyal mesafeye dikkat ederek kapıda karşılayarak, “Hoşgeldiniz” dedi.
Misafirlere maske ve kolonyanın ikram edildiği törende; davetliler adeta ikrama boğuldu. Açık alanda yapılan törende misafirler sosyal mesafe kuralına uyarak oturtuldu. Çiftin düğününde takılar kutuya bırakıldı.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Melike ve Numan Çiftçine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ