Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
DEVA İLK KONGRESİNİ YAPTI

EN GÜVENİLİR ÜRÜNLER KAYSERİ ŞEKER’DEN

Anasayfa   /    Güncel    /    DEVA İLK KONGRESİNİ YAPTI

DEVA İLK KONGRESİNİ YAPTI

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA Partisi) Boğazlıyan İlçe Kongresi yapıldı. İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ilk kongre, Kurucu Başkan Mehmet İsmail Paşaoğlu’nun açış konuşmasıyla başladı. Kongre’de Paşaoğlu delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanlığı’na seçildi.

GÜNCEL      30 Eylül 2020 - 22:59     0

DEVA İLK KONGRESİNİ YAPTI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nin ilçe kongreleri başladı. İlk kongreyi Boğazlıyan’da gerçekleştiren parti, sırası ile il ve ilçe kongrelerini yapmaya hazırlanıyor.  
Boğazlıyan'da yapılan DEVA Partisi İlçe Başkanlığı Kongresi’ne, İl Başkanı İsmail Yılmaz ve yönetimi katıldı. Kongrede Mehmet İsmail Paşaoğlu kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Boğazlıyan İlçe Başkanlığı'na seçildi. 
Kongrede bir konuşma yapan DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz, şunları söyledi: “Günlerce süren hazırlık döneminden sonra kongrelerimiz başladı. Sorumluluk duygusu ile hareket edip memleket için güzel işler yapmak için yola çıktık, görevlendirme yazılarımızı alır almaz çalışmalara başladık ve il-ilçe kongrelerini yapmanın heyecanını yaşamaktayız. İlk kongremizi Boğazlıyan’da yapmak için bir araya geldik. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra söz alan DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Mehmet İsmail Paşaoğlu, şöyle konuştu:
“Sayın Divan, kıymetli delegasyon, uzaktan yakından gelen misafirlerimiz, kongremize katılamayıp gönülden bizi destekleyen gönüldaşlarım, İl Başkanım, ilçe başkanlarım, diğer siyasi partilerin kıymetli başkanları, Boğazlıyan’ımızın STK başkanları, basınımızın güzide temsilcileri, köy kasaba ve Boğazlıyan merkez olmak üzere değerli dava arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler: Deva Partisi Boğazlıyan İlçe Olağan Kongresi’ne hepiniz hoşşgeldiniz.
Demokrasimizi güçlendirmek, Türkiyemizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıkmış bulunuyoruz. Karşı karşıya olduğmuuz sorunları aşabilmek için bir vizyonla her alanda yeni stratejileri, yeni programlar, yeni planlar hazırlıyoruz. Demokraside meşru çözüm siyasettir. Biz de Türkiye’nin, ilimizin ve ilçemizin sorunlarını siyasette çözeceğiz. Türkiye’ye hitap edebilmek için hareketimizin, ülkemizin sorunlarına cevap olması gerekiyor. Bunun için sıfırdan başlayarak kurduğumuz yeni partimizle siyasette beyaz bir sayfa açıyoruz. 
Çalışmalarımıza başlarken her şeyden önce ilkeli siyaset yapma sözü veriyoruz. Temel değerlerimiz insan haklarına saygılı olmak, özgür bir ortamda çoğulcu demokrasiyi hayata geçirmek ve hukukun üstünlüğünü sağlamaktır. Ülkemize adaleti yeniden tesis etmek, işi ehline vermek kararları istişare ile almak, kurumların itibarını korumak, şeffaf olmak ve en önemlisi önce insan demek temel ilkelerimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Dün gerçekleştirilen DEVA Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’ne; CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, İYİ Parti İlçe Başkanı Baki Şahin, AK Parti Boğazlıyan eski İlçe Başkanı Nafiz Bayer ve çok sayıda partililer katılarak, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ