DEMİROĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Okuduğunuz haber
DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

ŞANLI TARİHİMİZİN YAŞAYAN ABİDELERİ

Anasayfa   /    Güncel    /    DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

6 ayın ardından ilk ders zili dün çaldı. Sabah saatlerinde anaokulu ve 1'inci sınıf öğrencileri, sosyal mesafe kuralına göre tören gerçekleştirip eğitime başladı.

GÜNCEL      21 Eylül 2020 - 22:02     0

DERS ZİLİ MİNİKLER İÇİN ÇALDI

Bir haftalık uyum programının ardından haftada 2 gün 30 dakika 5 ders yapacaklar.
Sabah saatlerinde okullarda, ilk olarak tören gerçekleştirildi. Törende sosyal mesafe kuralı dikkat çekti. Törenin ardından öğrenciler sosyal mesafe ile sınıflara alındılar. Öğrenciler sınıflarda da sosyal mesafe kuralına göre seyreltilmiş sınıflarda derse başladı.
Sıralar da yine bu kurala göre düzenlendi. Her öğrenci maskeli olarak katıldı.
Okulların açılma heyecanını en az öğrenciler kadar yaşayan Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, sevincini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çok bekledik ama kavuştuk” şeklinde duyurdu. Şimşek, sözlerini daha sonra şu şekilde dile getirdi:
“Çok bekledik ama kavuştuk. Tedbirlerimiz alındı. Okullarımız hazırlandı, öğretmenlerimiz 1. sınıf ve anasınıfı öğrencilerimiz güvenle buluştular. Zil çalsın, İstiklal Marşı’mız okul bahçesinde yankılansın ders ve eğitim başlasın, çocuklarımız sıralarında yerini alsın ve #yaşasınokulumuz.”

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ