BUDAK: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

Okuduğunuz haber
DENİZ SÜRPRİZ YAPTI

BAŞKAN AKAY BASINI UNUTMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    DENİZ SÜRPRİZ YAPTI

DENİZ SÜRPRİZ YAPTI

Boğazlıyan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’ı Mevlana Parkı’nda bir araya gelerek, yaş pasta ikramında bulundu. Deniz, "Basın ve medyanın etkisinin ne olduğunu dünya artık çok iyi biliyor" dedi.

GÜNCEL      25 Temmuz 2019 - 01:21     0

DENİZ SÜRPRİZ YAPTI

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Günü dolayısıyla Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan’a sürpriz yaptı.
Gazetecileri akşamın ilerleyen saatinde Mevlana Parkı’na davet eden Deniz, yaş pasta keserek günümüzü kutladı.
Belediye eski Encümenlerinden Kamil İlhan ve Cesur Şener ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek’inde bulunduğu birliktelikte, unutulmaz bir anı olarak kayıtlara geçti.
Deniz, yaptığı açıklamada; "Demokratik yönetimin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, kamuoyunun en önemli bilgi edinme kaynaklarındandır. Türk basını da tarihin her döneminde halkın gözü, kulağı, sesi olmuştur. 
Kamu Yönetimi ile vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Gazetecilerin güç şartlar altında çalıştığı ve birçok zorlukla mücadele ederek yayın hayatına devam ettiği herkesin malumudur. Yaygın basının tamamlayıcısı olan yerel basının güçlü olması, görevini rahat bir ortamda ve güven içinde ifa etmesi tüm basının yararına olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor, Boğazlıyan basınının, bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceklerine inandığım çalışmalarında üstün başarılar diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ