SAYGIN BERGAMA’YA ATANDI

Okuduğunuz haber
DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ

COŞAR SAHAYA İNDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ

DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ

Boğazlıyan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz’in oğlu Bahadır Deniz, hayatını Şeyda Türker ile birleştirdi. Şeyda & Bahadır Deniz çiftinin nikah ve düğün törenleri hafta sonu çok sayıda davetlinin katılımıyla Taç Mahal Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL      12 Agustos 2020 - 23:39     0

DENİZ’İN MUTLU GÜNÜ

Boğazlıyan Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz, büyük oğlunu yine unutulmayacak güzellikte bir düğün ile evlendirdi. Deniz ve eşinin dünürleri ile birlikte saatlerce ayakta konukları karşıladığı düğün töreni, Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapıldı. bKoronavirüs nedeniyle açık havada olması ön görülen Taç Mahal Düğün Bahçesi öncülüğünde gerçekleşen düğün törenine yoğun ilgi oldu. 
Ahmet- Nesrin Deniz’in oğlu Bahadır Deniz ile Kudret – İbrahim Türker kızı Şeyda’nın düğün töreninde renkli görüntülerle gerçekleşti. Davetlilerin ateşi ölçülüp,; sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düğün alanına alındı. Düğüne katılan konuklar girişte karşılarken; Ahmet Deniz davetlilerle yumruk ve dirsekle temas edip, selamlaştı. Takı töreninin yapılmadığı gecede konuklar takılarını çeyiz sandıklarının içine attılar.
Düğün törenine Boğazlıyan başta olmak üzere ve Yozgat, çevre ilçeler ve Kayseri’den siyaset ve iş dünyasından çok sayıda katılım oldu. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın kıydığı nikahta gelin ve damadın şahitliklerini AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Tarım Bakanlığı’nda görevli Ziraat Mühendisi hemşehrimiz Savaş Paşaoğlu yaptı.
Daha sonra birlikte oyunlar oynayan çifte arkadaşları ve davetliler de eşlik etti. Düğün töreni, Kovid-19 tedbirleri kapsamında zamanında bitirildi. Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Bahadır ve Şeyda çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ