FENER ALAYI COŞKUSU

Okuduğunuz haber
DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KÜLLİYE’N MUTLULUK

Anasayfa   /    Güncel    /    DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacak iş insanları ile birlikte Külliye’de gerçekleştirilen Zirve sonrası ilçeye dönen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı ziyaret etti.

GÜNCEL      03 Kasim 2022 - 00:57     0

 DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A  TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin başkanlığında Külliye’de yapılan toplantıda Boğazlıyan’ın konuşuluyor olmasından gurur duyduğunu ve ilçeyi Külliye’de konuşulur hale getiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a teşekkürlerini ileten Demiroğlu, “Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan 23 yatırımcı ve iş insanının Boğazlıyan’a yapacağı yatırımları Külliye’de dile getirmesi bizleri gururlandırmıştır. Gün, Boğazlıyan’ı Yozgat’ın gözdesi haline getiren Başkanımız Gökhan Coşar’a sahip çıkmak, destek olmak günüdür. Gün, ilçemize kazandırılacak yatırımlara sahip çıkmak, ilçemizi ileri seviyelere taşımak günüdür” dedi.
2023 yılı Boğazlıyan’ın yatırımda, istihdamda en çok konuşulacak ilçesi olacağına vurgu yapan MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, “Allah sizden razı olsun. Yapmış olduğunuz hizmet ve yatırımların yanı sıra hayalleri süsleyen Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçiyor olması, hepimizin geleceğini ilgilendiren, ekonomik kalkınmanın ve gelişmeyi sağlayacak lokomotiftir” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Boğazlıyan bizim ortak paydamızdır. İlçemizin kalkınması, hizmet ve yatırımlarla yaşam kalitesinin artması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
“Boğazlıyan’a kazandırdığımız Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi de iş insanları tarafından temellerin bir bir atılıyor olması bizlerin geleceğini aydınlatan birer ışık olacaktır. İnşallah, 2023 yılında yatırımlar tamamlanmış, istihdam sorunu ortadan kalkmış, göç veren bir ilçeden göç alan bir ilçeye dönüşmüş Boğazlıyan hepimizin en büyük arzusudur. İnşallah bu hedeflerimiz de bir yıl gibi kısa sürede diğer hizmet ve yatırımlarımızda olduğu gibi gerçeğe dönüşecektir” diyen Başkan Coşar, MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ