PERİNÇEK; BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

Okuduğunuz haber
DEMİRER BOĞAZLIYAN’A “İYİ” GELDİ!

OSB’DE DOĞALGAZ DA TAMAM!

Anasayfa   /    Güncel    /    DEMİRER BOĞAZLIYAN’A “İYİ” GELDİ!

DEMİRER BOĞAZLIYAN’A “İYİ” GELDİ!

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, Boğazlıyan ziyaretini halkın büyük teveccühü ile gerçekleştirdi.

GÜNCEL      30 Kasim 2021 - 00:14     0

 DEMİRER BOĞAZLIYAN’A “İYİ” GELDİ!

Geçmişte olduğu gibi Cumartesi günü de vatandaşın bağrına bastığı Demirer, Çarşı – Pazar dolaşıp esnaflarla sohbet edip onların sıkıntılarıyla hemhal oldu. Prof. Dr. Demirer, “Türkiye’nin acilen  erken seçime gitmesi gerekir. Denizli mitingini gördünüz. Seçmen bizi iktidara davet ediyor. Türkiye İYİ Parti’nin iktidarında iyi olacak” dedi.

Türkiye’nin sayılı bilim adamlarından,  İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı  ve AR-GE Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Taner Demirer’in hafta sonu gerçekleştirdiği Boğazlıyan ziyareti, adeta sevgi seline dönüştü.
Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji alanında Türkiye’de ismini altın harflerle yazdıran, kendisine müracaat eden tüm hemşehrilerine yardımcı olan Demirer, bir kez daha geldiği ziyarette yüzlerce vatandaş bağrına bastı.
İYİ Parti İlçe Teşkilatı tarafından Boğazlıyan girişinde karşılanan ve konvoy eşliğinde İlçe Merkezi’ne gelen Prof. Dr. Taner Demirer’in parti binasında kendisini bekleyen partililerle ve ilçe halkıyla buluştu.
Partilileriyle tek tek tokalaşan ve İYİ niyet dileklerini ileten Demirer, burada çok yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin acilen erken seçime gitmesi gerekiyor. Denizli mitingini gördünüz. Türk seçmeni bizi iktidara davet ediyor. Türkiye iyi partinin iktidarında iyi olacak” dedi.
Partideki toplantı sonrası Boğazlıyan’da geniş kapsamlı ziyaretler gerçekleştiren ve Cumartesi Pazarı’ndaki esnaflarla tek tek tokalaşarak hal hatır soran Taner Demirer, pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşların dertlerini dinleyerek, sorun ve beklentileri not etti.
Beraberindeki partililerle birlikte Çarşı Merkezi’ne gelen ve burada esnaflarla sohbet eden Taner Demirer, Genel Başkanları Meral Akşener’in selamını ileterek, esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumunun toplumun her kesimini sıkıntıya soktuğunu söyleyen Demirer, “ Yozgat’ımızı, ilçeleri ve beldelerimizi ziyaret ediyor vatandaşlarımızın derdini dinliyoruz. Vatandaşlarımıza bir dokunuyor bin ah işitiyoruz. İğneden ipliğe her gün gelen zamlar vatandaşımızın belini büküyor. Milletimiz bunalımda yarınından endişe duyuyor. Ülkemizi yönetemeyenler tozpembe tablo çizmeye devam etse de, çarşı, pazar yangın yeri, esnafımızda vatandaşımızda dertli. Bu iktidarın daha fazla devam etmesi mümkün değil. Halka kulak vereceksin, sorun ve sıkıntılarına çare bulacaksın. Sabah, akşam zamla nereye kadar iktidarını sürdürebilirsin. Vatandaşımız da artık biran önce seçim sandığının önlerine gelmesini, bu iktidara son vermeyi ve İYİ Parti iktidarını dört gözle bekliyor” şeklinde konuştu.
Hemşehrimiz Prof. Dr. Taner Demirer, Boğazlıyan’da ziyaretlerini tamamladıktan sonra vatandaşlara iyi partinin rozetlerini taktı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ