ŞİMŞEK SINAVDAN TAM NOT ALDI

Okuduğunuz haber
COŞAR TARİH YAZIYOR

GURBET BOĞAZLIYAN’I HÜZNE BOĞDU

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR TARİH YAZIYOR

COŞAR TARİH YAZIYOR

Haftasonu Boğazlıyan’a gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Belediye Başkanı’na övgüler yağdırdı

GÜNCEL      22 Haziran 2020 - 23:01     0

COŞAR TARİH YAZIYOR

Milletvekilliği görevi süresince Boğazlıyan’ın gelişip büyümesi noktasında büyük katkıları bulunan, ilçeye kazandırılan her hizmet ve yatırımın altında imzası olan Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, yoğun iş temposu arasına Boğazlıyan ziyaretini sıkıştırdı. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın yapmış olduğu yapmış olduğu hizmet ve yatırımları bir bir yerinde inceleyen Milletvekili Başer, Başkan Coşar’a övgüler yağdırarak, “Gönül Belediyeciliği yolunda emin adımlarla ilerleyen Belediye Başkanımız Gökhan Coşar; heyecanı, gayreti ve projeleriyle tarih yazıyor” dedi.

Boğazlıyan ilçesine yapılan hizmet ve yatırımlarda büyük katkıları olan, ilçenin devlet imkanlarından daha fazla faydalanması noktasında hiçbir zaman emeğini esirgemeyen Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, yoğun iş temposuna rağmen Boğazlıyan’ı unutmadı.
Haftasonu geldiği Boğazlıyan’da Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Mikayil Demir ve Muktad Erdem başta olmak üzere çok sayıda partili tarafından karşılandı.
İLK ZİYARET BELEDİYE’YE
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’dan yapmış olduğu ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Başer, “Başkanımız heyecanı, gayreti ve projeleriyle tarih yazıyor. Boğazlıyan’ımıza kimlik kazandırıyor. Belediye Başkanımız Gökhan Coşar’a ve ekibine millete hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi.
BOĞAZLIYAN’A OSB KURUYORUZ
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, “En büyük hayalim” diyerek başlattığı çalışmalarda büyük mesafenin katedildiği Organize Sanayi Bölgesi alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Yusuf Başer, bin 500 dönüm alan üzerine kurulacak OSB’de çalışmalara yakında başlanılacağını müjdeledi. Boğazlıyan ekonomisine, istihdamına büyük katkılar sağlayacak Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçenin kısa sürede çehresini değiştireceğini belirtti.
HAYVAN PAZARI İLÇENİN CAN DAMARI
Boğazlıyan ekonomisinin can damarlarından birisi olan Boğazlıyan Hayvan Pazarı’na, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın talimatlarıyla yapılan tamirat, tadilat ve ek hizmet binalarıyla son derece modern hale getirilmesi sonrasında ilk kez pazara gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Başkan Coşar’a bir kez daha teşekkür etti.
Hayvan Pazarı’nın iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmaların pazarın cazibe merkezi haline getirdiğini kaydeden Başer, “Boğazlıyan ilçemize ve tüccar kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İŞTE BELEDİYE, İŞTE HİZMET
Gönül Belediyeciği yolunda emin adımlarla ilerleyen Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın ilçe halkının hizmetine sunduğu sosyal tesislerde incelemelerde bulunan Milletvekili Başer, Başkan Coşar’ın, sosyal belediyeciliği de ihmal etmediğini söyledi.
Başer, “30 dönüm alan üzerine mesire alanları, kamelyalar, sosyal tesisler, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunan alabalık tesislerinin olduğu muhteşem bir piknik alanını Boğazlıyan’ımıza kazandırıyor. Başkanıma teşekkür ediyorum. Boğazlıyan’ımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret turlarını, Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde inceleyen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başar, sırasıyla, kültür merkezi, kreş ve gündüz bakım evi, nikah ve konferans salonu, sinema ve tiyatro gösterim alanlarından oluşan kompleks hakkında bilgiler aldı.
Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’i gün boyu ağırlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Durmak yok hizmet ve yatırıma devam” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ