AKAY: BEREKETLİ OLSUN

Okuduğunuz haber
COŞAR, OKTAY’I AĞIRLADI

OKTAY: BOĞAZLIYAN’DA SİNERJİ VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR, OKTAY’I AĞIRLADI

COŞAR, OKTAY’I AĞIRLADI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında ilk kez Boğazlıyan’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay, bir dizi inceleme ve açılış sonrasında Boğazlıyan Belediyesi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL      24 Eylül 2019 - 01:03     0

COŞAR, OKTAY’I AĞIRLADI

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı bir kez daha tebrik eden sayın Oktay, Coşar’dan yürütülen çalışmalar, ilçeye yapılacak yatırım ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Projeci Başkan Coşar’ın yapmış olduğu hizmet ve yatırımları, yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden sayın Oktay, Boğazlıyan’ın gelişmesi ve büyümesinin önünde hiçbir engelin bulunmadığını dile getirdi.
Sayın Oktay, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın çalışmalarının destekçisi olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, “Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi, ilçemize ve belediyemize göstermiş olduğunuz nazik ziyaretten dolayı, bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ