DERNEKLERE YENİ BELGE DÜZENLEMESİ

Okuduğunuz haber
COŞAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

SORUNU MUHTAR ÇÖZDÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    Coşar muhtarlarla bir araya geldi

Coşar muhtarlarla bir araya geldi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNCEL      25 Kasim 2020 - 22:58     0

Coşar muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Coşar muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılacak çalışmaların verimli ve sağlıklı bir şekilde muhtarlarla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkanlık makamında muhtarlarla bir araya gelen Başkan Coşar toplantı hakkında verdiği bilgide şunları söyledi “ Bugün demokrasimizin temel taşı olan, muhtarlarımızla bir araya geldik. Boğazlıyan’da ki nüfus hareketliliği, mahallelerimizin eksik ve sıkıntıları, önümüzdeki yıl içerisinde mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz yatırım programı olmak üzere bir çok konu üzerinde detaylıca konuştuk. Gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantıya katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum.
İlçemizde yapacağımız çalışmaların verimli ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşabilmesi için, muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ