AY YILDIZ MUCİZESİ

Okuduğunuz haber
COŞAR’LA SİNEMA’YA KAVUŞTU

İLANA ÇIKMAYAN YANACAK!

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’LA SİNEMA’YA KAVUŞTU

COŞAR’LA SİNEMA’YA KAVUŞTU

Boğazlıyan’da bir çok hayali gerçekle buluşturan Başkan bu kez de 30 yıllık özlemi sona erdirdi.

GÜNCEL      06 Ocak 2021 - 23:01     1

COŞAR’LA SİNEMA’YA KAVUŞTU

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yeni hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. İçerisinde nikah ve konferans salonu ile sinema ve tiyatro gösterim kapasitesine sahip olan Kültür Merkezi kapılarını sinema için de açacak.
Ortak iletişim alanı sağlayan ve kültürel belleği bütünleyen, gelecek nesillere anlatarak bağ kurmamıza vesile olan ve yıllardır özlemle beklenilen sinema salonunun açılışı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu ve belediye meclis üyeleri Faruk Özalp, Uğur Paşaoğlu, Ferhat Çil ve Zafer Aygüner’le birlikte sinema salonunda incelemelerde bulundu, pandemi kuralları çerçevesinde ilk film izlendi.
Boğazlıyan’ın önemli bir ihtiyacı olan sinema salonu kapılarını sinema severler için açacak. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sinemanın, sanat ve kültür açısından oldukça büyük bir etken olduğuna değindiği konuşmasında, “İçerisinde nikah ve konferans salonu ile sinema ve tiyatro gösterim kapasitesine sahip çok yakışan bir eseri kültür sanat, fikir düşünce, yenilik ve gelecek merkezi olarak ilçemize kazandırdık” dedi.
KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK
Boğazlıyan’ın her alanda büyümesiyle sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini aktaran Başkan Coşar, insanların sosyal ihtiyaçlarının da olduğunu söyledi. Bu kapsamda içerisinde nikah ve konferans salonu ile sinema ve tiyatro gösterim kapasitesine sahip olan Kültür Merkezi’nin kapılarını sinema için de açacağını söyleyen Başkan Coşar, “Hem ilçemizde , hem de ülkemizde sosyal ve kültürel yapı itibari ile bu tür sosyal ihtiyaçlar önemli. İnşallah kısa süre içerisinde covid-19 virüsünden kurtulup, sinema salonumuzu halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu.
Sanatın gençlerin motivasyonunda, yaşamın doğru algılanmasında, hedeflerinin belirlenmesinde çok değerli bir araç olduğunu düşündüğünü kaydeden Başkan Coşar, “Genç nüfusa sahibiz. Sosyal anlamda da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bir dizi etkinliklerimiz ve projelerimiz uygulanıyor. Yeni açtığımız sinema salonumuz bunlardan sadece bir tanesi. Gelişen, değişen, büyüyen ve bölgenin en önemli ilçelerinden olma yolunda hızla ilerleyen Boğazlıyan’ımız her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. En güzel hizmetleri halkımız ile paylaşmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kültür ve Sanat etkinliklerini aktif bir şekilde devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan         Gökhan Coşar, “İhtiyaca ve sosyal işleyişe büyük katkı sağlayacak olan kültür merkezimiz güzelde bir çalışmanın örneği oldu.  Bu projenin Boğazlıyan’ımıza hayırlar getirmesini ve güzellikler katmasını ve hayırlı olmasını diliyorum. Sanatsal ve kültürel faaliyetler kapsamında ‘7’den 77’ye Sinema etkinliğimizi hizmetlerin en güzeline layık olan Boğazlıyanlı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Vatandaşlarımız bir arada film izlemenin keyfini yaşayacaklar” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ise, sinema salonunun açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bu önemli kültürel ve sanatsal tesisi Boğazlıyan’a kazandırdığı için Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Tuğba
Tebrik ederim çok sevindim bu habere özellikle çocuklar için süper oldu artık sinema için insanların oraya buraya gitmesine gerek kalmadı
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ