BORSADAN EĞİTİME DESTEK

Okuduğunuz haber
COŞAR İMDADA YETİŞTİ
Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR İMDADA YETİŞTİ

COŞAR İMDADA YETİŞTİ

Bir kez daha dükkanları kapanan kahveci esnafına Boğazlıyan Belediyesi’nden destek.

GÜNCEL      24 Aralik 2020 - 01:02     1

COŞAR İMDADA YETİŞTİ

Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle iş yerleri kapatılan kahveci esnafına 750 TL maddi destekte bulunuldu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Salgın döneminin başından bu yana en çok mağduriyet yaşayan esnaf grubunu oluşturan ilçemizde, kahvehane işleten tüm esnaflara yönelik 750 TL maddi destekte bulunduk.  Kardeşlikle, sevgiyle, paylaşarak bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın talimatı ile Boğazlıyan Belediyesi tüm imkanlarını Boğazlıyan esnafı için seferber etmeye devam ediyor. Pandemi sürecinden ağır şekilde etkilenen kahveci esnafına Belediye’den destek geldi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir kez daha kepenk kapatan Boğazlıyanlı kahvecilere yardım eli Boğazlıyan Belediye Başkan Gökhan Coşar, tarafından uzatıldı.
Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı işyeri kapanan esnafların yanında olacaklarını ve onlara maddi destek vereceklerinin müjdesini veren Başkan Gökhan Coşar, kahveci esnafı ile bir araya geldi.
Boğazlıyan Belediyesi’nden kahveci esnafı ile bir araya gelen Başkan Gökhan Coşar, salgın döneminin başından bu yana en çok mağduriyet yaşayan esnaf grubunu oluşturan ilçede, kahvehane işleten tüm esnaflara yönelik 750 TL maddi destekte bulunduklarını söyledi.
“Kardeşlikle, sevgiyle, paylaşarak bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız” diyen Başkan Coşar, “Dünya’yı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı verilen ulusal mücadele sürüyor. İçişleri Bakanlığı genelgeleri doğrultusunda tedbir amaçlı kapatılan işyerleri için 750 TL destekte bulunduk. Boğazlıyan özelinde esnafımızla kader birliği yaptık. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, bir ve beraber olacağız dedik ve bir model oluşturduk. Bu zor günleri hep birlikte pandemi kurallarına uyarak hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.
“KAHVECİ ESNAFI; TEŞEKKÜR ETTİ”
Destek ile ilgili değerlendirmede bulunan kahveci esnafı ise Başkan Gökhan Coşar’a bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ederek, “İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda işyerlerimizi kapattık. Gerçekten zor günlerden geçiyoruz. Başkanımız esnaf dostu olduğunu her zaman bize hissettirdi. Allah ondan razı olsun. Büyük maddi sıkıntılar ve problemler yaşayan esnaflarımız ve çalışanlarımız da var. İnşallah bu virüs salgının el birliği ile atlatacağız.” ifadelerinde bulundular.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Duran karaca
Teşekkürler sevgili başkanım
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ