'DİJİTAL TAKOGRAF' TEPKİSİ

Okuduğunuz haber
COŞAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

COŞAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Gazetemiz çalışanlarının gününü kutladı.

GÜNCEL      09 Ocak 2020 - 00:18     0

COŞAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Coşar; “Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyarak görev yapan gazetecilerin, toplumsal kalkınmada ülkemizin gelişmesinde önemli yeri ve değeri vardır. 
Geçmişten bugüne ülkemizin ve ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayan basın yayın kuruluşlarımız, günün imkânlarına göre kendilerini yenileyerek, şartlar ne olursa olsun katkılarını sürdürmektedirler. 
Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını tebrik eder Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ