Emniyet'ten sahte para uyarısı

Okuduğunuz haber
COŞAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

BASININ YÜKÜNÜ COŞAR SIRTLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

COŞAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Belediye tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar Yozgat’ın gündemine oturdu

GÜNCEL      05 Temmuz 2022 - 00:13     0

COŞAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın sunumu damgasını vurdu. Salonu hınca hınç dolduran partililere görev sürecinde yaptığı hizmet ve yatırımları slayt eşliğinde anlatan Başkan Coşar’ı ayakta alkışlayan partililer salonu, “Sizinle gurur duyuyoruz” sloganıyla inletti.

Hafta sonu Yozgat Merkez’de gerçekleştirilen AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İl Başkanı Yusuf Başer, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Teşkilatı, İl Gençlik ve Kadın Kolları, İlçe Başkanları, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.
Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Toplantı’da AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı birer konuşma yaptı.
Daha sonra kürsüye davet edilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ: "2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi dünyanın göz diktiği seçimdir" Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, "2023 seçimleri Türkiye'nin sadece cumhurbaşkanı seçimi değildir” dedi.
Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla gündemden düşmeyen, birçok ilçe ve belde belediyelerince örnek alınan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar kürsüye davet edildi.
3 yıllık görevi sürecinde yapmış olduğu çalışmaları slayt eşliğinde partililerine anlatma fırsatı bulan Coşar’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Az zamanda çok iş yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşayan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçeye yön ve verecek, geleceğini şekillendirecek vizyon projelerini bir bir anlatma fırsatı buldu.
İlçe ve ülke ekonomisine katkılar sağlayan, yeni istihdam alanları oluşturan projelerin kısa sürede hayata geçirildiğini anlatan Başkan Coşar, eğitimden sağlığa, kültürden sanata varıncaya kadar her alanda Belediye hizmetlerinin ve katkılarının bulunduğunu anımsattı.
Azimle, kararlılıkla, yılmadan, usanmadan çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın sunumu, partililer tarafından tam not aldı. En büyük hayalim dediği Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen noktayı açıklayan Başkan Coşar, “Doğalgazı çekilmiş, elektriği ihale aşamasına gelmiş olan OSB’de yatırımcılarımız bir bir temellerini atmaya başladı. İnşallah en kısa sürede her biri üretime ve faaliyete geçtiği zaman ilçe ve ülke ekonomisine katma değer oluşturmanın yanında binlerce gencimize istihdam sağlayacaktır.
Durmak yok, hizmet ve yatırıma devam” dedi.
İl Danışma Kurul Toplantısı’nda sadece Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a konuşma fırsatı verilmesi, bir kez daha göğsümüzü kabarttı. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ