KAYSERİ ŞEKER’DE “TARİHİ GENEL KURUL”

Okuduğunuz haber
COŞAR DOLUDİZGİN

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR DOLUDİZGİN

COŞAR DOLUDİZGİN

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, geride bıraktığı 4 aylık sürede ilçeye sağladığı; ekonomik, sosyal ve kültürel hizmetlerle isminden sıkça söz ettirdi. Seçildiği günden itibaren gecesini gündüzünü Boğazlıyan’a ve hemşerilerine vakfeden Başkan Coşar, yapmış olduğu çalışmalar, ortaya koyduğu projeler ve sağladığı istihdamla Boğazlıyan’ın umudu oldu.

GÜNCEL      01 Agustos 2019 - 00:37     0

COŞAR DOLUDİZGİN

“Tevazu, samimiyet ve gayret ile” yürüttüğü seçim çalışmalarında halkla gönül köprüleri kurarak Belediye Başkanlığı’na seçilen Gökhan Coşar, yapmış olduğu çalışmalar ve ortaya koyduğu icraatlarla halkın umudu oldu. 
İstihdama sağladığı katkılar başta olmak üzere, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğu çalışmalarla ilçeye büyük mesafeler aldıran Başkan Coşar, Boğazlıyan’a mesafe aldırmayı sürdürüyor.
ANKARA-BOĞAZLIYAN ARASI MEKİK DOKUDU
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde aldığı oyla AK Parti’nin en gözde Belediye Başkanı olan ve Ankara’ya eli daha güçlü giden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçenin sorunlarını, beklentilerini ve yeni yatırımların taleplerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay başta olmak üzere Adalet Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile Milletvekili Yusuf Başer’e iletti.
Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, Büyük Ova Projesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve SGK hizmet binalarının yapımı başta olmak üzere onlarca projeyi takdim eden Başkan Coşar, Boğazlıyan’a mutlu döndü.
İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI SAĞLADI
Birçok Belediye Başkanı, yıllardır bünyesinde çalıştırdığı işçileri işten çıkartırken, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak ve Belediye bünyesine kazandırdığı Cavlak Yüzme Havuzu başta olmak üzere diğer tesislerde görevlendirilmek üzere onlarca gence de iş ve aş imkanı sunarak halkın büyük takdirini topladı.
HERŞEY BOĞAZLIYAN İÇİN
Gecesini gündüzünü Boğazlıyan’ın geleceğini şekillendirmeye vakfeden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Belediye hizmetlerinin yanında ilçenin yıllardır özlemini duyduğu birlikteliklere de imza attı.
İlçede bulunan STK Başkanları, işadamları, muhtarlar ve esnaflarla mutad olarak bir araya gelerek Boğazlıyan’ın sorun ve beklentilerinin konuşulduğu toplantılara Liderlik eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Ortak payda Boğazlıyan” düşüncesiyle ilçenin gelişmesine herkesin katkı sağlamasını başardı.
YOLLARDA SORUN KALMADI
Ağır kış mevsimini sonrasında bozulan, vasfını yitiren yol ve kaldırımlara öncelik veren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ekipleri seferber ederek sorunları ortadan kaldırdı.
Yılların ihmalini bünyesinde barındıran Bağlarbaşı başta olmak üzere bir çok cadde ve sokağı sıcak asfaltla tanıştıran Başkan Coşar, mahalle halkının bir kez daha takdirini kazandı. 
BOĞAZLIYAN KONSERLE TANIŞTI
Boğazlıyan Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren halkın birlik ve beraberliğine büyük önem veren Başkan Coşar, ilçeye getirdiği sanatçılar başta olmak üzere sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçede yeni bir çığır açtı.
4 aylık görev süresine onlarca proje, istihdam, sosyal ve kültürel hizmetleri sığdıran Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyanlı hemşerilerini mutlu ve üzüntülü günlerinde de yalnız bırakmadı. 
Boğazlıyan Belediyesi bünyesine yeni ve modern taziye çadırları kazandırarak büyük bir eksikliği gideren, yeni evlenecek çiftlere Belediye Düğün Salonu’nu tahsis eden Başkan Coşar, herkesin ve herkesimin beklentisini kısa sürede gidererek, bir kez daha gönüllere taht kurdu.
CAVLAK, COŞAR’LA HAYAT BULDU
Yılların ihmalini bünyesinde barındıran ve bir türlü hizmete açılmayan Cavlak Yüzme Havuzu. Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından yeniden hayat buldu. Göreve başladığı ilk günden Cavlak Yüzme Havuzu’nu Boğazlıyan Kaymakamlığı’dan Belediye’ye tahsis ettiren Başkan Coşar, havuzun hizmete açılmasıyla birlikte hem gençlere istihdam sağlamış hem de ilçenin büyük bir eksikliğini daha gidermiş oldu. Başkan Coşar, bir önceki Belediye Başkanı tarafından inşaatı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu’nun da eksikliklerinin giderilmesi ve biran önce hizmete açılması noktasında gerekli talimatları verdi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın 4 aylık sürede ortaya koyduğu performansı, “Yaptıkları yapacaklarının teminatı” olarak yorumlayan ilçe halkı, Gökhan Coşar sayesinde Boğazlıyan’ın geri kalmışlık zincirinin kırılacağını söyledi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ