ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

Okuduğunuz haber
COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bugün ölümünün 82’nci yılında saygıyla, sevgiyle ve özlemle anacağımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisini 3 boyutlu Atatürk Silüeti inşa ettirerek bir kez daha gösterdi. İlçe halkı için büyük bir sürpriz olan süliet büyük takdir topladı. Başkan Coşar, “Bunlar Mustafa Kemal Atatürk’e ve vatandaşlarımıza olan sevgimizin eseridir” dedi.

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:54     0

COŞAR’DAN ATATÜRK SÜRPRİZİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’’ın ilçe halkına özel hediyesi olarak düşündüğü 3 boyutlu Atatürk Silüeti projesi Terminal Kavşağı’nda hayata geçti. 
 “SEVGİMİZİN ESERİDİR”
Geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalarla birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya çıkan silüeti ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Işıklandırma çalışmalarının da kısa sürede tamamlanması beklenen Atatürk Silüeti Boğazlıyan’da yaşayan binlerce insanın beğenisini kazanırken, projenin mimarı Belediye Başkanı Gökhan Coşar “Boğazlıyanlı hemşehrilerim için, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için ne yapsak azdır. Bunlar Mustafa Kemal Atatürk’e ve vatandaşlarımıza olan sevgimizin eseridir” dedi.
Atatürk silueti projesinde 38 adet çelik boru kullanıldı, genişliği 4.70, uzunluğu ile 9.5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışması ile birlikte geceleri ayrı bir görsel zenginlik sergileyecek. 
Boğazlıyan Belediyesi'nin Atatürk silueti projesi ile taçlandırıldığını söyleyen vatandaşlar, Başkan Gökhan Coşar’a teşekkür etti. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ