“İKİ DEVLET, TEK MİLLET” VURGUSU

Okuduğunuz haber
COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

MUHTAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarlarına yemek ikram etti. Muhtarların eksiksiz katıldığı birliktelikte konuşan Başkan Coşar, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan, devletimizi temsil ve milletimize hizmet noktasında önemli görevler üstlenen; mahalle ve köylerimizin seçilmiş temsilcileri kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, sağlık ve sıhhat içerisinde hayırlı görevler diliyorum. Rabbim birliğimizi daim eylesin” dedi.

GÜNCEL      19 Ekim 2020 - 23:30     0

COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle köy ve mahalle muhtarlarını ağırlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Gönül Belediyeciliği”ni bir kez daha gönüllere nakşetti.
Belediye Restaurantı’nda Başkan Coşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen muhtarlar buluşmasına; İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Emniyet Müdürü Volkan Güneş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Mikayil Demir ve Muktad Erdem başta olmak üzere çok sayıda davetli iştirak etti.
Maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen programda misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Coşar, yemek ikramından sonra yaptığı konuşmada; “Devletimizin ve milletimizin arasında önemli köprü vazifesi gören muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.
Başkan Coşar konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: "Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesi, ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturmaktadır. Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadırlar. 
Vatandaşlarımıza hizmet yolunda muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyoruz. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol üstleniyorlar. 
Değerli muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza hizmet noktasında bizlere ulaştıracakları ihtiyaç ve beklentileri önemsiyor, vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin etkin, verimli, aksamadan, birlikte hareket ederek, uyum ve iş birliği içerisinde yürütülmesine büyük özen gösteriyoruz. ‘Önce insan’ diyerek bir gönül köprüsü vazifesi gören bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Tüm muhtarlarımıza; sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ