KEVEN’DEN TAREKS SORGUSU

Okuduğunuz haber
ÇOŞAR AVRUPA’YA SESLENDİ

ÇİFTÇİYE CANSUYU

Anasayfa   /    Güncel    /    ÇOŞAR AVRUPA’YA SESLENDİ

ÇOŞAR AVRUPA’YA SESLENDİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Adil Elmas’ın hazırlayıp sunduğu Avusturya Günlüğü programına konuk oldu. Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanan programda konuşan Başkan Coşar, ilçeye yaptığı hizmet ve yatırımları anlatma fırsatı buldu. Gurbetteki Boğazlıyanlılar’a seslenen Başkan Gökhan Coşar,  bu seneki tatillerini uzaklarda değil de baba ocağına yapmalarını istedi.

GÜNCEL      15 Haziran 2020 - 23:54     0

ÇOŞAR AVRUPA’YA SESLENDİ

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, dün akşam Avrupa’daki hemşerileriyle sosyal medya aracılığıyla buluştu.
Adil Elmas’ın hazırlayıp sunduğu Avusturya Günlüğü programına konuk olan Başkan Coşar, binlerce hemşerilerine, Boğazlıyan halkının selamını iletti. Bir yıllık görev süresinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Coşar, tatilinizi Boğazlıyan’da geçirmeniz için artık bir çok seçeneğin bulunduğunu söyledi.
Gurbetçilerin, gerek mesire alanı, gerek cavlak tesisleri ve gerekse Belediye sosyal tesisleri hizmetlerinden faydalanmalarını isteyen Başkan Coşar, Boğazlıyan’ın yatırımcılar için de bir fırsata dönüştüğünü anımsattı.
Önceliklerinin Boğazlıyan’a Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak olduğunu belirten Başkan Coşar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın destekleri ve katkılarıyla 5-6 senede kurulacak OSB’nin Boğazlıyan’a 5-6 ay gibi bir sürede temellerinin atılacağını müjdeledi.
OSB’nin Boğazlıyan’a kazandırılmasıyla birlikte gurbetteki hemşerilerine yatırım için büyük bir fırsatın doğacağını anımsatan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yatırım yapmak isteyen her girişimciye Boğazlıyan Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğini yineledi.
Programa katılan Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı İbrahim Orhan da, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın çalışmalarını yakinen takip ettiğini ve büyük heyecan duyduğunu söyledi.
Genç, dinamik ve çalışkan bir Başkan seçmelerinden dolayı Boğalıyanlı hemşerilerini tebrik eden Başkan Orhan, “Bizler 10 yıllık bir Federasyon olarak Avusturya’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. 
Koronavirüs mücadelesi kapsamında bu yıl kurbanlarını kesemeyen Yozgatlı hemşerilerimizi belirleyip Avrupa’da topladığımız kurbanları memleketimize göndereceğiz” dedi.
Başkan Orhan’ın söylemi üzerine söz alan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bu seneki kurbanını Avusturya Yozgatlılar Federasyonu’na bağışladı.
Oldukça beğeni alan ve ilgiyle izlenen Avusturya Günlüğü programını binlerce kişi takip etti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ