VALİ ÇAKIR MUHTARLARI DİNLEDİ

Okuduğunuz haber
CHP MAZBATASINI ALDI

ORAN’DAN 1 MİLYON’LUK DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP MAZBATASINI ALDI

CHP MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Peker, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

GÜNCEL      27 Aralik 2019 - 14:44     0

 CHP MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen ilçe kongresinde güven tazeleyen ve CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı olarak seçilen Ahmet Peker, mazbatasını yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe seçim kurulundan aldı.
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, yaptığı açıklamada; delege seçimleri ile başlayan ve 21 Aralık günü gerçekleştirilen ilçe kongresi ile demokratik bir yarışı geride bıraktıklarını belirterek, “Mazbatamızı yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe seçim kurulundan aldık” dedi. Delegelerin yüksek katılımı ve yeni yönetime gösterdikleri büyük teveccüh ile onurlu göreve tekrar seçildiklerini aktaran Başkan Peker, “Sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ve partililerimiz ile birlikte CHP’yi hem yerelde hem genelde iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Başkan Peker, genel kurula katılan CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven’e CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar’a ve Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, başta olmak üzere tüm konuklara ve partililere teşekkür ederek, “CHP’ye gönül vermiş, katkı sağlamış, hizmet vermiş herkese çok teşekkür ediyor ve bundan sonra da katkılarını beklediğimizi söylemek istiyorum. Arkadaşlarla birlikte halkın iktidarını kurabilmek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ