KAYA GÖZYAŞLARIYLA

Okuduğunuz haber
CHP’LİLER GELENEĞİ BOZMADI

LARA SESİYLE BÜYÜLEDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    CHP’LİLER GELENEĞİ BOZMADI

CHP’LİLER GELENEĞİ BOZMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, geleneksel hale getirdiği Bayramlaşma programına bir yenisini daha ekleyerek, tüm partilileri buluşturdu.

GÜNCEL      27 Temmuz 2021 - 00:11     0

CHP’LİLER GELENEĞİ BOZMADI

Büyük bir aile olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Peker, “Dini ve milli bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi sağlayan, güçlendiren özel ve bir o kadar da anlamlı günlerdir. Kurban Bayramının birlik ve beraberliğimize, vatanımızın bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyorum. Nice bayramları birlikte kutlamak umuduyla hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nın geleneksel dini ve milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği Bayramlaşma programına bir yenisini daha ekledi. Kurban Bayramı’nın birinci gününde parti binasında bir araya gelen CHP’liler, programa büyük katılım sağladı.
Belediye eski Başkanı Mustafa Özdal, Belediye Encümenleri Sinan Budak, Mehmet Er, Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar Elbaşı, Boğazlıyan Belediye eski Başkan Adayı Ali Ayık, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, İlçe eski Başkanları Veli Şahin, Fatih Canagir başta olmak üzere, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Partililerle tek tek bayramlaşıp “Hoşgeldiniz” dileklerini ileten İlçe Başkanı Ahmet Peker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ikramlarda bulundu.
Programda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Ahmet Peker, bütün partililerin bayramını kutlayarak, büyük bir aile olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “Dini ve milli bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi sağlayan, güçlendiren özel ve bir o kadar da anlamlı günlerdir. Kurban Bayramının birlik ve beraberliğimize, vatanımızın bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyorum. Nice bayramları birlikte kutlamak umuduyla hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ