ŞEKERBANK PANCAR ÜRETİCİSİNİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

Esnafın seçimi olacak

Anasayfa   /    Güncel    /    CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

Boğazlıyan ilçesinde Belediyeye ait Cavlak Celal Atik Termal Yüzme Havuzu’nda bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarına başlandı

GÜNCEL      01 Haziran 2021 - 00:09     0

CAVLAK HİZMETE AÇILACAK

Belediye Başkanı Gökhan Coşar ,çalışmaların 20 gün içerisinde bitirilip, halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.
Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Boğazlıyan ilçesinin Bahariye köyündeki Jeotermal tesiste bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarının, normalleşme süreciyle birlikte kısa zamanda hizmete açılacağı bildiridi
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar,  yaptığı açıklamada ilçenin önemli değerlerinden olan termal sıcak suyun Boğazlıyan’a ve turizme kazandırılması kapsamında çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Başkan Coşar, çalışmaların tamamlanması ile birlikte pandemi tedbirleri çerçevesinde açık yüzme havuzunun vatandaşların istifadesine sunulacağını söyledi.
Termal özellikli suyun romatizma ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi gelmekte olduğunun ifade edildiğini kaydeden Başkan Gökhan Coşar, “Mevcut suyun sağlık turizmine kazandırılması noktasında ise çalışmalarda bulunuyoruz. Bu kapsamda açık yüzme havuzunda bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını hızla tamamlayıp Cavlak havuzunu yeni yüzü ile vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ