DÜĞENCİ: BASIN VAZGEÇİLMEZİMİZ

Okuduğunuz haber
BUDAK: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

DENİZ SÜRPRİZ YAPTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BUDAK: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

BUDAK: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Encümeni Sinan Budak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, Gazetemiz Haber Merkezi’ni ziyaret ederek günümüzü kutladı.

GÜNCEL      25 Temmuz 2019 - 01:21     0

 BUDAK: 24 TEMMUZ BASIN  BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

Gazetemiz sahiplerinden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan tarafından karşılanan Budak, “Bugün basınımızın özgürleşmesinin ve 111 yıl önce basının üzerindeki baskıların giderilmesi sansürün kaldırılması yıldönümüdür. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle Boğazlıyan Haber Gazetesi çalışanlarına teşekkür eder, bu güzel gününüzü tebrik ederim. 
Sizlerin üstlendiği bu önemli görevler ile birlikte, toplum ile devlet arasında köprü olarak, her mevsim ve her şartta durmaksızın, görevlerinizi büyük bir fedakârlık içerisinde yapıyorsunuz.
Bir toplumun çağdaşlaşması, uygarlaşması için basın olmazsa olmazlardan biridir. Çağdaş ve medeni toplumlar basının desteğiyle, basının öne çıkardığı fikirlerle medeniyeti yakalamışlardır. Bu vesileyle tekrardan sizlerin nezdinde tüm gazete çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler

#Sinan Budak

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ