Sağlıkçılar eğitime alındı

Okuduğunuz haber
BU KURSLAR KAÇMAZ

MHP sözünü tuttu

Anasayfa   /    Spor    /    Bu kurslar kaçmaz

Bu kurslar kaçmaz

Kayseri Şeker’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Futbol, Boks, Satranç branşlarında yaz kursları başladı.

SPOR      26 Haziran 2018 - 23:55     0

Bu kurslar kaçmaz

Kayseri Şeker’in Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Futbol, Boks, Satranç branşlarında yaz kursları başlıyor.
Boğazlıyan Şeker yaz sporu okulları 2 Temmuz da başlayıp 3 Ağustos’ta sona erecek. Son başvuruların ise 29 Haziranı 2018 Cuma gününe kadar alınacağı belirtildi. 
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay; “Her yıl düzenli olarak yapılan yaz spor okulları branşlarında uzman eğiticiler tarafından verilmekte olup kursa katılan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının Kayseri Şeker Fabrikası tarafından karşılanmaktadır.” dedi
Başkan Akay; “Kayseri Şeker toplumun bir parçası, çiftçinin malı, dolayısıyla kazandığını, ortaya koyduğu artı değeri paylaşmak durumunda olduğunu bu anlayış ile bu programların devam edeceğini belirtti.”
Akay; “ Bu kurslara katılan çocuklarımızın eğitimleri dışında gelecekteki arkadaşlıkların kurulması konusunda da önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum. Burada başlayan arkadaşlıklar umarım bir ömür boyu devam eder. Hocalarımıza da geçmişte yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar için teşekkür eder,  başarıların devamını dilerim.’’ dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ