Kurban Dualarla

Okuduğunuz haber
BORSA İSTİŞARE ETTİ

ÖCALAN BOĞAZLIYAN’I ANLATTI

Anasayfa   /    Güncel    /    BORSA İSTİŞARE ETTİ

BORSA İSTİŞARE ETTİ

TOBB himayesinde Kayseri TSO, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası iş birliği ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla “Kayseri Bölge İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNCEL      21 Subat 2019 - 00:08     0

 BORSA İSTİŞARE ETTİ

Yapılan toplantıya Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Köksal Ustaoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Akça ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Ekici katıldı. 
Toplantı sonrası açıklama yapan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı;  “Bizler birliğimiz adına ilçemizde ticarete ve ekonomiye yön veren sivil topum örgütlerinin başkanlarıyız. Bu bilgi birikim ve şuurla en iyi şekilde ilçemiz ve ülkemizin kazançlı çıkması adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.  
Halıcı; “Bu çalışmaları yaparken de Borsamız, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan ve yönetimi ile birlikte, ilçemize ekonomik değer katma adına ciddi değer sarf ediyoruz, uyum içerisinde çalışıyoruz. 
Bugün ki toplantı da ilçemiz  ile alakalı fikirlerimizi ve yaşamış olduğumuz sıkıntıları hem tespit hem de verileri hükümetimize aktarma fırsatı bulduk. Çok verimli bir toplantı oldu. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 
Halıcı; Bugünü bizimle geçiren; Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'a,  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, evsahibi, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası’nın çok kıymetli yöneticilerine, Boğazlıyan Ticaret Borsası yöneticilerine ve üyelerine, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine  ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ