BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Okuduğunuz haber
BÖLGENİN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK

BOPARK’A İLK DESTEK HATİP’DEN

Anasayfa   /    Güncel    /    BÖLGENİN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK

BÖLGENİN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK

Belediye Başkanı Menderes Baran, Yenipazar’a İtfaiye aracı kazandırdı

GÜNCEL      14 Ekim 2019 - 23:33     0

BÖLGENİN ATEŞİNİ SÖNDÜRECEK

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Belde’yi yatırımcı için cazibe merkezi haline getiren, sosyal ve kültürel Belediyecilik anlayışı ile ilçe halkın yaşam standartlarını yükselten Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, önceki gün de bölgenin en büyük eksikliğini hissettiği itfaiye aracını Belediye araç parkına dahil etti. Son model, standartların çok üzerinde donanıma sahip itfaiye aracının bölgenin ihtiyacına cevap vereceğini söyleyen Başkan Baran, “Belde ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Göreve seçildiği günden itibaren Belde’nin sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan, Belediye’nin kıt kanaat imkanlarını sağlamış olduğu tasarruflarla en iyi şekilde kullanarak büyük hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Menderes Baran, hizmette sınır tanımıyor.
Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, sosyal ve kültürel hizmetlere öncelik veren Başkan Baran, 6 aylık süre içerisinde bir çok Belediye’nin 5 yılda yapamadığı hizmetlere imza attı.
Yıllardır susuzluk ile mücadele eden Belde’yi açtırmış olduğu kuyularla suya kavuşturan, su israfının önlenmesi için sayaçları akıllı hale getiren Başkan Baran, eğitimin daha sağlıklı bir ortamda yapılması için Belediye’nin imkanlarını seferber ederek, bir çok Belediye’ye örnek oldu.
Belde’deki okulların tamir, bakım, boya ve badanasını yaptıran, çatısını elden geçirten Başkan Baran, hem eğitim camiasının, hem de öğrenci ve velilerin hayır dualarını almasını bildi.
Eğitim öğretim gören öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulunarak eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Belde ve bölgenin en büyük ihtiyacı olan itfaiye eksiğinin giderilmesi için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Menderes Baran, Türkiye Belediyeler Birliği’ne yapmış olduğu müracaatın kabul görmesi sonrasında Yenipazar’a yeni bir itfaiye aracı kazandırdı.
Önceki gün Ankara’ya giden Başkan Baran, İtfaiye’nin anahtarını Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı. Son model ve standardı yüksek donanıma sahip itfaiye aracını hibe yoluyla Belde’ye kazandıran Başkan Baran, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Başkan Baran, itfaiye aracının; Yenipazar, Aşağı Sarıkaya, Ömerli, Eğlence, Yaraş Mahallelerine hizmet vereceğini belirterek, kasaba ve bölge halkına hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.
Baran, “İtfaiye aracımıza Belediye Meclis üyelerimiz ve halkımızla birlikte dualar eşliğinde kurbanımızı kestik.İtfaiyemizin belediyemize kazandırılması için emeğini esirgemeyen herkese YENİPAZAR'ımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun. Rabbim kaza bela vermez İnşallah.
Allah yangın ve afetlerden korusun.” 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ