Uzunlu’ya ‘Şerife Bacı’ heykeli

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN YASA BÜRÜNDÜ

ÇOCUKLARDAN ANLAMLI MESAJ

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN YASA BÜRÜNDÜ

BOĞAZLIYAN YASA BÜRÜNDÜ

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Boğazlıyan Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde görevli polis memurları Mahmut Atıcı ve Murat Dağhan görev sonrası özel araçları ile ikametlerine seyir halinde iken yaptıkları trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

GÜNCEL      16 Kasim 2020 - 23:20     0

 BOĞAZLIYAN YASA BÜRÜNDÜ

Mahmut Atıcı’nın (27) kullandığı otomobil, Boğazlıyan ilçesi Bahariye yolu TOKİ mevkiinde devrildi.
Polis memuru Mahmut Atıcı olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan Murat Dağhan (26) ise kaldırıldığı Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Cenaze töreni düzenlendi
Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki polis memurları için emniyet müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi.
Düzenlenen cenaze törenine Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve il protokolü katıldı.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Vali Ziya Polat,” Elim bir trafik kazası sonrası genç yaşta 2 kardeşimiz maalesef aramızdan ayrılmış bulunuyor. Başımız sağ olsun. Tabi çok zor. Ailelerimiz burada Yozgat’ımıza geldiler. Şunu belirtmek isterim ki Yozgat Bozok diyarı her daim onların isteklerine, emirlerine hazırdır. Belki uzun bir yol var ama kader bunu yaşamamızı gerektiriyor. Tekrar iki kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Değerli ailesine, emniyet teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Her daim yanınızda ve emrinizde olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ