Boğazlıyan’da yollar yenileniyor

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN TERCİH’İNİ YAPTI

Teşekkürler Baran’a

Anasayfa   /    Güncel    /    Boğazlıyan Tercih’ini yaptı

Boğazlıyan Tercih’ini yaptı

Eğitime destek veren kuruluşlar arasında yer alan Boğazlıyan Tercih Kurs Merkezi, başarı çıtasını her yıl daha da yükseğe çıkartarak isminden sıkça söz ettiriyor. LGS sınavında kurum öğrencilerinin elde ettiği başarıyla yüzleri güldüren Tercih Kurs Merkezi, kayıtlı 44 öğrenciden 21’ini nitelikli liselere, 20’sini Fen liselerine ve 1 öğrenciye de Sosyal Bilimler Lisesi’ni kazandırdı.

GÜNCEL      05 Agustos 2021 - 00:20     0

Boğazlıyan Tercih’ini yaptı

Boğazlıyan’da faaliyete geçtiği günden itibaren eğitime destek veren ve çıtayı her geçen gün daha yükseğe çıkartan Tercih Kurs Merkezi, kayıtlı 44 öğrencinin tamamını nitelikli lise, fen lisesi ve sosyal bilimler lisesini kazandırarak, “Hiçbir başarının tesadüf olmadığını” ortaya koydu.
Kurum Müdürü Fatih Yıldırım’ın öncülüğünde Boğazlıyan’a kazandırılan ve 2 yıldır ilçe eğitimine katkı sunan Tercih Kurs Merkezi, LGS sınav sonuçlarında ortaya koyduğu başarıyla da isminden sıkça söz ettirdi.
Boğazlıyan Tercih Kurs Merkezi 2.yılında başarılarını artırarak Boğazlıyan Eğitimine destek vermeye devam ediyor. Bu yıl yapılan Liselere Geçiş (LGS)
sınavında kurum öğrencileri başarıları ile yüzleri güldürdü. Kurs merkezine kayıtlı  44 öğrenciden 21 tanesi nitelikli liseleri  20 tanesi Fen Liselerine 1 öğrenci ise Sosyal Bilimler Lisesini kazandı.
Kurum müdürü Fatih Yıldırım yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarıları ile çok mutlu olduklarını ve bu başarının yüklerini ağırlaştırdığını belirterek, “Gelecek yıl kendi kendimize rakip olacağız ve bu yıl ki başarıyı yakalayıp daha fazla nitelikli lise kazandırmanın sorumluluğu içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
Fatih Yıldırım ayrıca sürprizlerinin devam edeceğini belirtip YKS sınavı yerleştirme sonuçları açıklandığı zaman Boğazlıyan da son yıllarda görülmemiş başarı tablosunu Boğazlıyan halkı ile paylaşacaklarını belirtti.
LGS’de başarılı olan öğrencilerimiz ve yerleştikleri okullar:

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ